Sådan repareres en Clarion 6 Disc CD-skifter

Clarion 6 Disc CD Changer er en bilbaseret cd-afspiller, der huser op til seks cd'er ad gangen. Enheden placeres typisk i køretøjets bagagerum eller ved førerens fødder. Hvis du oplever afspilningsproblemer med Clarion CD Changer, skal du udføre et par forskellige fejlfindingstrin for at løse problemet.

Trin 1

Undersøg ledningerne, der løber bag på Clarion CD-skifteren. Hvis ledningerne ikke er sat helt ind, sendes lydsignalet ikke til stereoanlægget i instrumentbrættet.

Trin 2

Åbn frontpanelet på cd-skifteren, og se over cd'erne. Sørg for, at cd'erne er isat med etiketten opad. Du vil også kontrollere bunden af ​​diskene. Hvis de er beskidte, springer cd-skifteren over. Tør cd'erne af med en fugtig klud for at fjerne snavs eller støv, der sidder fast i bunden.

Trin 3

Spray et par skud af trykluft ind i cd-skifteren. Ret sprayen mod læselinsen i afspilleren. Hvis linsen er snavset, springer alle dine cd'er over.

Trin 4

Placer Clarion-skifteren på en plan overflade. Hvis skifteren er støttet op mod siden af ​​bagagerummet, er det mere sandsynligt, at den springer over i en ulige vinkel.

Undersøg sikringen, der styrer cd-skifteren. Hvis sikringen er beskadiget, modtager afspilleren ikke elektrisk strøm (se i din brugervejledning for den nøjagtige sikringsplacering). Udskift sikringen for at skifte strøm til cd-skifteren.