Brug FaceTime til Voice-only-opkald, når video stutters eller er problematisk

Hvis du har brugt FaceTime i et område uden de bedste internetforbindelser, har du sikkert oplevet den hakkete video, lydbrud og andre opkaldsproblemer, der kan opstå som følge af dårlig internet service. I stedet for at give op på kommunikationen helt, kan du vende videoopkaldet til et taleopkald og dramatisk øge opkaldets lydkvalitet. Dette giver dig mulighed for i grund og grund at bruge FaceTime som Voice Over IP (VOIP) service, med meget klar voice chat, selvom båndbredden er begrænset nok til en ellers forfærdelig forbindelse.

At tvinge FaceTime til stemme-kun-tilstand :

  1. Start et FaceTime-videoopkald som normalt
  2. Når forbindelsen er foretaget, skal du trykke på Home-knappen på iPhone, iPad eller iPod touch

Dette fryser overførsel af video, men tillader lyden at fortsætte streaming. Du kommer til at ende på startskærmen med iOS statuslinjen, der viser en aktiv FaceTime-forbindelse og siger "touch for resume", men du vil bemærke lydchat fungerer perfekt, og lydens kvalitet bliver pludselig dramatisk forbedret.

Formentlig årsagen til, at dette virker så godt, er at omfordele den tilgængelige båndbredde væk fra videokanalen og alt til lyd, hvilket resulterer i overraskende højkvalitets taleopkald. Den indlysende ulempe er selvfølgelig, at du vil gå glip af videochatdelen, men hvis du laver et vigtigt opkald, og enten dig selv eller modtageren bruger underlig internet service, er et taleopkald sikkert bedre end ingenting.

Dette virker vidunderligt på iPad og iPhone, og det skal endda fungere i Mac OS X FaceTime-klienten, hvis du bare minimerer appen i Dock.

Selvfølgelig kan du altid gøre rigtige VOIP-opkald med Skype og Google Voice, men siden ikke alle har dem, der er installeret på deres iPads, iPods, Macs og iPhones, fungerer denne FaceTime-løsning for næsten enhver.

Ønsker du flere FaceTime tips?