Sådan bruges en computer HDD som en PSP Memory Stick

Elementer, du har brug for

  • Sony PSP

  • Memory Stick Duo

  • PSP til pc USB-kabel

Sony PlayStation Portable (PSP) kan afspille gemte spil, musik og video fra det aftagelige Memory Stick Duo-kort. Hvis din PSP's hukommelseskort er ved at blive fyldt, er det dog en mulighed at gemme PSP-medier og spilfiler på din hjemmecomputers harddisk (HDD). Brug af din computers harddisk som en PSP-hukommelse er relativt enkel, forudsat at du holder nogle nøglekoncepter i tankerne.

Opret en mappekatalog på din computers harddisk, hvor dine PSP-filer gemmes. Vælg et sted på din computers harddisk, der er let at få adgang til - f.eks. Skrivebordet - for at gøre processen med at finde dit PSP-spil og mediefiler hurtig og enkel. Denne mappe bliver snart din virtuelle PSP-hukommelse.

Åbn den mappe, du har oprettet på din computers harddisk, og opret undermapper inden for forskellige typer Memory Stick Duo-medier. For eksempel, hvis du planlægger at gemme lydfiler såvel som spilfiler, vil opbevaring af hver type i en dedikeret, navngivet mappe i høj grad hjælpe med at bruge din pc's harddisk som en virtuel memory stick. "Spil", "Videoer" og "Musik" er enkle navne, der kan hjælpe dig med at holde dine PSP-filer organiseret.

Opret kommunikation mellem din pc's harddisk og din PSP's Memory Stick Duo ved hjælp af PSP til PC USB-kablet. Når du har tilsluttet konsollen til din computer, skal du vælge indstillingen "USB-tilstand" i rullemenuen yderst til venstre på din PSPs hovedmenuskærm. Du vil se en bekræftelsesskærm, der bekræfter, at din PSP og pc er i kommunikation.

Åbn PSP-biblioteket, der findes på computerens hovedharddiskmappe. I denne mappe vil du se mapper navngivet efter det indhold, de har; for eksempel er "SPIL" det sted, hvor dine downloadede spil findes, og "MUSIK" er den mappe, hvor lydfiler kan tilføjes eller fjernes.

Overfør filerne fra din PSP til din computers harddisk ved at kopiere dem fra din PSP's memory stick-mappe til den mappe, du har oprettet på din computer. Denne proces kan tage et par minutter, afhængigt af hvor mange filer du overfører på én gang, og hvor store de er. Når dine filer er overført med succes fra din PSP til din pc, kan de kopieres tilbage til PSP, når du har brug for dem, så du kan frigøre plads på din Memory Stick Duo uden at miste nogen filer.

Tips

Sony Creative Softwares Media Go-program (linket i afsnittet Ressourcer) er en gratis download, der kan hjælpe din PSP's Memory Stick Duo og din computers harddisk til at arbejde sammen som delte hukommelsesenheder.