Sådan downloades kort til en Magellan GPS

Magellan er en populær producent af personlige navigationsenheder. Virksomheden tilbyder en bred vifte af GPS-systemer, inklusive enheder designet til både vandreture og kørsel. Mange Magellan GPS-enheder, inklusive Maestro 4350, har evnen til at blive opdateret. Dette betyder, at du kan tilføje nye ruter og interessepunkter (POI'er) til din GPSs database.

Trin 1

Åbn den valgte webbrowser, og naviger til Magellans officielle hjemmeside (Se ressourcer). Klik på fanen Support øverst til højre på skærmen. Download Content Manager Toolbox til din computers skrivebord.

Trin 2

Installer softwaren, og når den er færdig, skal du tilslutte din Magellan GPS til en tilgængelig USB-port i dit system. Vent på, at programmet genkender din GPS, og klik på Check for Updates, som vises. Hvis der findes en opdatering, bliver du bedt om at installere den. Klik på OK, og vent, mens din computer downloader og installerer opdateringen.

Frakobl din Magellan GPS fra din computer, når installationen er færdig, og begynd at bruge de opdaterede kort og ruter.