Tjek disse fantastiske 50 megapixel iPhone Panorama-billeder skudt fra et fly

Forestil dig at omslutte en iPhone 7 til bunden af ​​et fly, placere kameraet i panoramamodus og derefter flyve rundt og fange gigantiske panoramabilleder af jorden, mens du flyver over det. Billederne vil nok se ganske utroligt, ikke? Nå er der ingen grund til at forestille sig, hvad de ville se ud, fordi en fotograf gjorde netop det.


Det lyder måske skørt, men ja professionel fotograf Vincent Laforet lagde en iPhone-kamera ned på bunden af ​​et fly og fløj derefter rundt for at skabe meget store panoramabilleder set fra 20.000 fod.

Vincent Laforet arbejdede på det bemærkelsesværdige projekt med Apple og deler nu billederne online via hans Instagram-konto. Sammen med de udgivne billeder forklarer han detaljerne om projektet som følger:

"I 7 på hinanden følgende dage vil jeg sende en serie af 50 + megapixel panoramabilleder, der er skudt på en @apple iPhone 7, fra en LearJets mave fra 20.000 fod over jorden. Vi indstillede standard kameraapp til "Pano" -tilstand og fløj i 2-7 minutter ved 220 + Knob på en perfekt lige linje, og vi oplevede, at iPhone effektivt maler landskabet som en rullebørste. Det producerede et fantastisk billede af høj kvalitet, som jeg aldrig tidligere havde set fra nogen smartphone! Dette projekt blev iværksat af Apple til at skubbe grænserne for, hvad en iPhone kan producere og for at fange skønheden i vores verden ovenfra.
Dette projekt er en opfølgning på min fotobog "AIR" af byer rundt om i verden om natten, som jeg fotograferede fra en helikopter i meget høje højder. Det næste logiske trin var at gå højere ... i dette tilfælde dobbelt så højt i en jet! Nyd og vær så velkommen til at dele! "

Du kan tjekke det første Instagram-indlæg fra serien her

En håndfuld af panoramabillederne fra serien er blevet offentliggjort hidtil, med mere rapporterede at komme.

Dag 2 af 7 Dead Horse Point State Park, Utah I 7 på hinanden følgende dage vil jeg sende en serie af 50 + Megapixel Panoramic Photographs skudt på en @ Apple iPhone 7, fra en LearJets mave fra 20.000 fod over jorden. Vi indstillede standard kameraapp til "Pano" -tilstand og fløj i 2-7 minutter ved 220 + Knob på en perfekt lige linje, og vi oplevede, at iPhone effektivt maler landskabet som en rullebørste. Det producerede et fantastisk billede af høj kvalitet, som jeg aldrig tidligere havde set fra nogen smartphone! Dette projekt blev iværksat af Apple til at skubbe grænserne for, hvad en iPhone kan producere og for at fange skønheden i vores verden ovenfra. Dette projekt er en opfølgning på min fotobog "AIR" af byer rundt om i verden om natten, som jeg fotograferede fra en helikopter i meget høje højder. Det næste logiske trin var at gå højere ... i dette tilfælde dobbelt så højt i en jet! Nyd og vær så velkommen til at dele!

Et indlæg delt af Vincent Laforet (@vincentlaforet) den 15. januar 2018 kl. 12:28 PST

Du skal rulle sidelæns gennem Instagram-billeder for at se de fulde billeder, som ellers vises som firkanter på grund af arten af ​​Instagram-indlæg. Måske vil fotografen sende billeder i fuld størrelse på 50 megapixel andre steder på et tidspunkt, men nu kan du bare nyde Instagram-indlægene, da de er fantastiske.

Den samme fotograf har også arbejdet på et lignende luftprojekt før, kaldet "33K", som har en temmelig fantastisk 4k video til rådighed for at se på Vimeo og er blevet indlejret nedenfor for nem visning. For optimal nydelse skal du placere denne i fuldskærmstilstand og sørg for at den er 1080p eller 4k opløsning, det er virkelig ret noget:

Hvis du føler dig inspireret til at prøve noget, der ligner dig selv, skal du have et fly (eller en anden kreativ flyvemaskine, måske en drone eller en UFO, hvis du er fra det ydre rum), en iPhone, og selvfølgelig vil du gerne Brug panorama kamera funktion på iPhone. Hav det sjovt!

Hoveder op til Steven, som sendte dette ind til os via Kottke.org.