Åbn sektionen Mac App Store-opdateringer fra en webadresse

Næste gang du forsøger at fortælle nogen hvordan du opdaterer apps fra Mac App Store, hvorfor genere med et gennemgang, når du bare kan sende dem en webadresse? Yup, du kan sende nogen direkte til Mac App Store's "Opdateringer" -del ved blot at bruge et link i stedet. Dette er et godt trick til fejlfinding og for at hjælpe folk med at opdatere deres apps, og det virker som enhver anden linkstruktur.


Prøv det selv, hvis du klikker her for at starte Mac App Store opdateringer eller bruge webadressen nedenfor, starter Mac App Store-programmet og går direkte til fanen "Opdateringer".

Webadressen til lancering af App Store-opdateringer i OS X er som følger:

macappstore://showUpdatesPage

Du kan bruge dette link på websider, tweets, instant messages og e-mails, så længe modtageren har installeret Mac App Store, vil URL'en øjeblikkeligt starte App Store og gå direkte til opdateringen sektionen (nej, det vil ikke faktisk opdatere alt uden bruger input).

Det er ikke kun nyttigt at markere disse telefontekniske telefonsamtaler og e-mails, men det er også nyttigt for udviklere også, og det har faktisk en smuk cool historie bag den. Det viser sig, at ovennævnte MAS Updates-URL er et resultat af Panic Software, der ønsker at kunne give deres brugere mulighed for hurtigt at opdatere apps med et klik:

Det er her, jeg fortæller dig noget fantastisk: Jeg indgav en fejl med Apple og lavede denne specifikke funktionsforespørgsel, selv foreslå URL-formatet, og Apple tilføjede det til App Store et par versioner senere. Systemet fungerede!

Hvor pænt er det? Dette fungerer også i alle moderne versioner af Mac OS X.

Der er en række andre URL-strukturer til at starte apps og udføre funktioner i Mac OS X, herunder sende meddelelser, åbne bestemte apps og meget mere.