Sådan sammenlignes dit foto med berømte mennesker

Generatorer, der ligner berømtheder, er sjove måder at sammenligne dig selv med berømte mennesker. En række forskellige hjemmesider leverer denne service gratis; nogle få af disse er MyHeritage.com's ansigtsgenkendelsesværktøj, FaceDouble og PicItUp. Et par trin skal følges på hvert af disse websteder.

Valg af et foto

Sørg for at vælge et godt billede til upload. MyHeritage råder dig til at vælge et foto, der er en nærbillede af dit ansigt, hvor du vender mod kameraet, og hvor du er den eneste person på billedet. Dette gør det muligt for softwaren at hente dine funktioner og sammenligne dem mere effektivt.

Flere forsøg

For at se hvilke berømthedskampe der kommer oftest op, skal du bruge et par forskellige fotos til hver generator og derefter bruge forskellige generatorer. Dette giver dig mulighed for at se, hvem du bedst ligner i berømthedsverdenen.

Vis det ud

De fleste berømthedsgeneratorwebsteder tilbyder hurtige og nemme måder at dele dine resultater på din blog, Facebook eller Twitter. Udnyt disse muligheder for at vise dine venner de berømthedsresultater, du ligner. De kan give feedback om, hvilken der ligner dig mest, så at dele disse resultater er en god måde at sammenligne dig selv på.