Sådan geninstalleres MMC.EXE

Microsoft Management Console er et Windows-modul, der kører snap-in-komponenter, der bruges til at overvåge computerens forskellige funktioner - .msc-udvidelsesprogrammer såsom Enhedshåndtering og Event Viewer. Hvis MMC.EXE går tabt eller er beskadiget, kan du ikke åbne og se nogen af ​​disse præstations-kontrolværktøjer. Geninstallation er relativt let.

Kopi

Se efter og installer eventuelle nye operativsystemopdateringer ved hjælp af Windows Update, og prøv derefter at åbne Enhedshåndtering for at kontrollere ydeevnen af ​​MMC.EXE. Hvis MMC.EXE stadig ikke fungerer, skal du hente en ren version af MMC.EXE fra en anden computer, der kører din version af Windows; du finder det i C: \ Windows \ System32. Kopier MMC.EXE-programmet til et tommelfinger-drev.

sæt ind

Når du har fået en ren version af MMC.EXE, skal du åbne C: \ Windows \ System32, finde den beskadigede version og slette den. Indsæt den rene version af MMC.EXE i den samme mappe. Genstart din computer, og åbn et administrativt værktøj for at dobbelttjekke, om den nye version af MMC.EXE fungerer.