Hvordan ilægger jeg prøver i Roland TD-20?

Roland TD-20 er et percussion-lydmodul designet til at fungere med Rolands V-Drums-serie af produkter. Når du rammer en af ​​elektroderne på et V-Drums-sæt, sender puden en elektronisk opladning til TD-20, som tildeler en lyd til den opladning. Brugere har adgang til en række autentiske, syntetiserede og elektroniske forudindstillede trommelyde. De kan også indlæse trommeprøver for at skabe et personligt bibliotek med lyde. Du kan indlæse prøver på TD-20-hukommelsen ved hjælp af et flash-kort.

Læg prøverne på kortet. Metoden til at gøre dette varierer alt efter den prøvetagningsenhed, du bruger. Hvis du bruger en harddisk-sampler, skal du typisk trykke på "Data" og rulle gennem menuen, indtil du når "Sikkerhedskopier". Vælg "Memory Card" eller "Flash Card" som backup-destination. Hvis du bruger en softwareprøveudtag, skal du indsætte et tomt flashkort i “Micro SD” -stikket på forsiden af ​​din computer. Træk eksemplet på lydfiler fra mappen i softwareprogrammet til ikonet for flashkortet.

Sæt det kompakte flashkort i flashkortporten bag på TD-20.

Tryk på "Copy", som fører dig til "Copy" -skærmen. Flashkortets lys tændes på dette tidspunkt, hvilket indikerer, at TD-20 genkender dit flashkort.

Tryk på en af ​​knapperne fra “F1” til “F5” afhængigt af, hvordan prøven skal fungere. Valgmulighederne fra "F1" til "F5" er "trommesæt", "trommeinstrument", "percussion-sæt", "triggerbank" og "trommekæde." Hvis du f.eks. Vil indlæse en prøve af lilletromme og bruge den som en del af et eksisterende forudindstillet sæt, skal du vælge “trommeinstrument”.

Vælg en "Kopier kilde." Kopikilden i dette tilfælde er dit flashkort. Brug markøren, "Value" -knappen eller "+" og "-" tasterne til at vælge "Flash Card" som kopikilde.

Vælg en "Kopier destination". Brug markøren, "Værdi" -knappen eller "+" og "-" tasterne til at rulle gennem indstillingerne. Indstillingerne vises på kontrolskærmen som illustrationer, ord og tal. For eksempel, hvis du vil tildele prøven til snare pad på sættet, skal du vælge illustrationen af ​​tromlen og derefter vælge "snare". For at tildele det til en bækken skal du vælge illustrationen af ​​bækkenet og derefter vælge et tal for at specificere hvilken bækken.