Sådan sikkerhedskopieres dine iPhone-kontakter

For mange af os er vores kontaktliste den vigtigste del af vores iPhones, og hvad vi mest bekymrer os om sikkerhedskopiering. Det er nemt at genindlæse apps og justere indstillinger, men det kan være meget svært at genopbygge en stor kontaktliste over navne, e-mailadresser og telefonnumre, hvis du mister det. Derfor kan du være sikker på, at adressebogen bliver sikkerhedskopieret, så alle dine kontaktpersoner bevares, hvis du skal gendanne dem. Sådan gør du det her.

Sikkerhedskopier iPhone-kontakter med iTunes

iTunes gemmer som standard backup af kontakterne fra en iPhone, medmindre du har deaktiveret det, kan du sørge for at dette sker ved at gøre følgende:

  1. Slut iPhone til computeren og start iTunes
  2. Vælg enheden fra venstre side, og klik på fanen "Info"
  3. Bekræft at "Synkroniser kontaktpersoner" er markeret
  4. Juster eventuelle specifikke indstillinger efter behov
  5. Højreklik på iPhone-navnet på enhedslisten og vælg "Back Up"

Det endelige trin udfører en manuel backup med iTunes og gemmer den backup på den lokale computer.

Sikkerhedskopiering af kontakter med iCloud

Hvis du bruger iCloud som backup løsning, og du skal virkelig, vil kontakter blive synkroniseret og sikkerhedskopieres til iCloud automatisk. Dette tændes, når du bruger iCloud som standard, men du kan kontrollere, at den er konfigureret og derefter tvinge en sikkerhedskopiering ved at gøre følgende:

  1. Start "Indstillinger" og tryk på "iCloud"
  2. Bekræft, at iCloud-kontoen er konfigureret, og at "Kontakter" er tændt
  3. Rul ned og tryk på "Storage & Backup"
  4. Tryk på "Back Up Now"

Dette initierer en manuel backup til iCloud, som indeholder kontakter og alle andre data, du har konfigureret. Dette anses ofte for at være bedre at bruge iTunes-sikkerhedskopier alene, fordi alt gemt i iCloud kan sikkerhedskopieres fra stort set overalt, der har internetadgang og uden at bruge en computer.

Husk at hvis du bare vil dele en kontakt med en anden, kan du nemt sende kontakter fra iPhone til andre enheder i form af et vCard.