Vis CPU Temperatur i Mac OS X Menulinjen

Hvis du vil holde øje med din Macs CPU-temperatur, kan du vælge mellem to forskellige apps for at vise temperaturen lige i din menulinje. Hvis du kører Mac OS X 10.6.8 eller lavere, er begge apps gratis, men hvis du er på Lion, skal du betale for en af ​​mulighederne.

Du kan se, at begge disse apps gør meget mere end blot at vise CPU-temperaturen, de registrerer og viser alle interne temperaturer, herunder batteri, forskellige steder på kabinettet, køleskabet, harddisken og hver CPU-kerne. Vi vil for det meste ignorere det selv og sigte mod CPU temps.


Temperaturovervågning - Gratis
Denne app er en gratis download og understøtter alle Intel CPU'er, herunder de nyere Core i-modeller. Temperaturovervågning kræver en mindre konfigurationsjustering for at vise CPU-tempoet i menulinjen, så start appen og derefter:

  • Åbn apps-indstillingerne, og klik på fanen "Menulinje"
  • Træk sensoren "CPU A Temperature" til toppen af ​​listen "Sensorer til visning"

Uden at gøre det, slutter du med den standard batteritemperatur, der vises i menulinjen, fordi listen er alfabetiseret. Du kan også gå om at tilpasse skrifttypen i præferencerne, hvis du vil.

Du vil hurtigt bemærke, at temperaturmonitoren går langt ud over, at du kun viser temps, og det gør et godt diagnostisk værktøj med dets historie, grafer og varslingsfunktioner. Disse evner er uden for denne artikels anvendelsesområde, men de går videre for at gøre denne gratis app værd at downloade.

iStats 2 - Gratis til Mac OS X 10.6.8 eller lavere
iStat 3 - $ 16 til Mac OS X 10.7
Vi har talt om iStat 2 før som en god måde at overvåge systemaktivitet i menulinjen, men hvis du tilpasser indstillingerne og deaktiverer alle de andre ting, kan du bare vise CPU-temperaturer også. Hvis du klikker på menulinjen, trækker du ned menuen, du ser øverst op, hvilket viser alle andre temperatursensorer. Mens iStats 2 stadig findes gratis og fungerer sammen med Mac OS X 10.6.8 eller tidligere, skal Mac OS X 10.7-brugere betale $ 16 for iStats 3.