Sådan sender du en e-mail til nogen, der bruger deres IP-adresse

Du kan finde en persons IP- eller internetprotokoladresse ganske let, så længe du har en direkte overførsel åben med ham. En direkte overførsel betyder, at der flyder information over Internettet mellem din computer og den anden persons computer i det øjeblik du søger efter en IP-adresse. Du chatter muligvis med ham, eller han downloader muligvis en stor fil fra dig i det øjeblik. Når du har fundet hans IP-adresse, kan du prøve at finde hans e-mail-adresse, så du kan e-maile ham.

Trin 1

Chat med personen online, eller send hende en fil, der kræver download. Dette åbner en direkte forbindelse og overførsel mellem jer to.

Trin 2

Klik på menuen "Start", og vælg derefter "Kør" og "cmd". Skriv "netstat" i den sorte boks, der kommer op. IP-adresserne, der kommer op, er dem fra enhver, du har en direkte forbindelse åben med.

Trin 3

Brug en IP-adresse søgefunktion online for at få flere oplysninger om IP-adressen, eller skriv den i en søgefelt. Du skal få e-mail-adressen og telefonoptegnelserne for den internetudbyder, der har givet IP-adressen til den person, du leder efter. Et par IP-adressesøgningswebsteder er angivet i Ressourcer. Åbn en, og skriv IP-adressen i søgefeltet. Det giver resultater, du kan bruge til at finde internetudbyderen.

Kontakt internetudbyderen for at få e-mailen til den person, du søger. Husk, at hvis du har en juridisk grund eller en kendelse, får du oplysningerne med det samme. Ellers giver internetudbyderen muligvis ikke e-mail-adressen med henvisning til fortrolighedshensyn. Du kan derefter e-maile personen.