Sådan repareres en ridset Xbox 360-disk

Elementer, du har brug for

  • Tandpasta

  • Vatpind

  • Blød, tør klud

  • Computer

  • Internetadgang

Over tid er det et almindeligt problem for spillere at opleve ridser på deres spildiske. Ridser på undersiden af ​​en Xbox 360-spildisk kan forhindre konsollen i at læse disken korrekt. Der er et par muligheder, når det kommer til at reparere en ridset Xbox 360-disk på en hurtig og overkommelig måde.

Rengør Xbox 360-disken

Skyl begge sider af disken under en blid strøm af køligt vand. Dette fjerner små stykker støv og snavs, der kan forårsage yderligere ridser, hvis de ikke fjernes.

Brug en vatpind til at påføre et tyndt lag tandpasta omkring undersiden af ​​den ridsede skive. Spred tandpastaen jævnt rundt i hele overfladen.

Aftør disken med en blød, tør klud. Begynd fra midten af ​​disken og tør den udad i en lige linje til den udvendige kant af disken. Gentag denne proces 15 til 20 gange.

Sæt Xbox 360-disken i konsollen igen. En vellykket rengøring vil resultere i problemfri leg.

Send disken til reparation

Besøg det officielle Microsoft Game Disc Replacement Program-websted. Kontroller, om spillet er dækket af programmet.

Download formularen til udskiftning af Microsoft Xbox 360-spildisk. Formularen er en PDF-fil, så der kræves en PDF-fremviser.

Udskriv formularen og udfyld de ønskede oplysninger. Følg mailinstruktionerne på formularen. En erstatningsdisk skal ankomme med posten inden for to uger.

Tips

Du kan også tage disken til en lokal dvd-lejebutik eller brugt videospilbutik og se, om de tilbyder en diskreparationsservice. Disse butikker har normalt en professionel diskreparationsmaskine, som de bruger til at reparere ridsede diske. Vær forberedt på at betale et mindre gebyr, men mange butikker reparerer din disk gratis.

Advarsler

Tør ikke af i en cirkel, når du tørrer af disken. dette kan medføre endnu mere ridser.