Kør Android Apps i Mac OS X med BlueStacks

Hvis du nogensinde har ønsket at køre Android apps på din Mac, gør et nyt virtualiseringsværktøj kaldet BlueStacks det nemmere end nogensinde før. Den yderst nemme at installere løsning indeholder 17 populære Android-apps, der kan køres uafhængigt og uden at skulle køre Android ICS i en virtuel maskine. Fjern den ofte klumpede virtualiserede Android OS-oplevelse og i stedet lancere direkte i apps.

  • Få BlueStacks App Player gratis fra udvikleren

Standardinstallationen er tung på spillene, men indeholder også andre populære titler. Du får Air Control Lite, Alchemy, Basketball Shot, Drag Racing, Elastisk Verden, Facebook, Glow Hockey, Guns'n Glory, Papirstop, Pulse Nyhedslæser, Robo Defense, Seesmic, Twitter, WhatsApp og Zebra Paint, alle bekvemt placeret i en mappe "Android Apps" i OS X Dock. Fordi de kører som uafhængige apps, finder du dem også i LaunchPad.

Ydeevnen er meget god, og der er ingen mærkbare problemer eller hastighedsproblemer, og nogle af spillene synes faktisk at køre bedre i Mac OS X under det virtuelle lag, end de gør på nogle ældre Android-telefoner - ikke overraskende i betragtning af, at stationære hardware er beefier.

Dette er en fantastisk gratis løsning til alle, der ønsker at køre Android-apps på deres Mac, og hvis du har været nysgerrig om verden af ​​Android apps, men ikke ønskede at få en smartphone, håndtere virtualisering eller købe den nye Nexus 7, der er ingen nemmere måde at tjekke dem ud.