Skriv linjeskift og indtast en ny linje i meddelelser til iOS

De fleste iPhone-brugere bruger meget tid på at skrive i Beskeder, SMS-appen er indfødt til iOS, der sender iMessages mellem dig selv og andre. Mens den grundlæggende funktionalitet er ret ligetil, er det måske lidt mindre indlysende, hvordan man går ind på en ny linje, når man skriver en iMessage uden at sende meddelelsen, eller oprette en linjeskift igen uden at sende beskeden endnu. Svaret herpå ligger lige foran os på IOS-tastaturet: Retur-tasten .

Tryk Retur-tasten for at springe til en ny linje - uden at sende meddelelsen

I IOS skal du bare trykke på Retur-tasten for at hoppe til næste linje i en iMessage. Tryk Retur-tasten to gange, og du vil indsætte en linie fuld linie pause, hvilket skaber et mellemrum mellem teksten, men holder det inden for en enkelt besked. Skærmbillederne nedenfor viser dette i appen Beskeder på en iPhone:

Du kan gentage det som nødvendigt, hvis du vil oprette en masse huller mellem dine tekstbeskeder. Linjen bryder og mellemrum kommer igennem, uanset om modtageren er på iOS med iMessages eller en Android med standard SMS.

Dette adskiller sig fra Mac, hvor der trykkes Retur-tasten i Beskeder til OS X sender meddelelsen (husk i iOS, vi har en faktisk 'Send' -knap) ... mere på Mac-versionen i et øjeblik.

Dette indlæg kommer som svar på en læserforespørgsel fra Selma R., som ligesom mange iPhone-brugere troede, at det bare ikke var muligt at bryde til en ny linje i iMessage-klienten. Generelt hvis vi får et spørgsmål om noget, betyder det, at mange andre brugere måske også er nysgerrige, så hvis du ikke var sikker på hvordan du gør dette før, er du helt sikkert ikke alene, som mange brugere synes at tro på evnen til at skabe en line break er simpelthen mangler fra iOS. Men desværre er det lige der foran vores ansigter, endnu mere indlysende end nogle af de andre finere detaljer i Messages-appen, der er lidt skjulte, f.eks. Swiping for at få vist en tidsstempel for en besked, skub den anden vej for at slette en besked eller tapping-and-holding for at sende en iMessage igen som en SMS-tekst i stedet.

Og ja, det virker det samme på Messages app til iPhone, iPad og iPod touch.

Oprettelse af en linjeskift i meddelelser til Mac

IOS-brugere, der også har en Mac, kan undre sig over, hvordan man opnår den samme linjepause eller nylinjefunktionalitet i OS X Messages-appen ... da det naturligvis sker at trykke på "return" -tasten, sender kun meddelelsen.

På Mac'en, hvis du vil oprette en linjeskift i OS X Messages-appen ved at holde tasten OPTION nede og derefter trykke på RETURN for at hoppe til en ny linje uden at sende beskeden. Når du er tilfreds, kan du derefter OPTION + RETURN igen for at hoppe igen til en ny linje, eller bare trykke returtasten på egen hånd for at sende beskeden som normalt. Glad chatter.