Sådan får du adgang til billeder Master Image Files i Mac OS Hurtigt med et alias

Photos app til Mac importerer billeder og styrer billeder ved automatisk at flytte filerne til organiserede mapper i den apps dedikerede pakkefil. Selv om denne filbeholder ikke er beregnet til at være bruger, vender mange avancerede Mac OS-brugere til de originale masterfiler i stedet for udelukkende at stole på Photos-appen til billedbehandling.

En nem metode til at få adgang til disse filer er ved at bruge Vis originalfiltricket til at hoppe til Finder-placeringen af ​​masterfilen for et bestemt billede, men hvis du finder det selv ofte, eller ofte brug for adgang til masterbilledfiler fra Fotos app i Mac OS, viser vi en hurtig og nem måde at øjeblikkeligt få adgang til disse masterbilleder fra hvor som helst i filsystemet i Mac OS.

Sådan oprettes en hurtig adgangsgenvej til masterbilledfiler fra Photos App i Mac OS

  1. Åbn et nyt Finder-vindue og naviger til brugerens "Billeder" -mappe, fundet på ~ / Billeder /
  2. Find filen med navnet "Photos Library.photoslibrary" og højreklik (eller kontrol + klik) på det filnavn, vælg "Vis pakkeindhold" i menuen
  3. Inden for Photos Library-pakkeoversigt skal du trække og slippe mappen "Masters" i Finder-vinduets sidebjælke under Favoritter-sektionen - dette placerer et hurtigadgangs-alias i Finder-sidelinjen, som er tilgængelig fra hvor som helst i Mac OS X
  4. Luk ud af Photos LibraryPhotos Library-pakken

Du kan nu klikke på "Masters" i sidebjælken for øjeblikkeligt at hoppe til de masterbilledfiler, der findes i Photos app. Disse er de originale fuldopløsningsfiler, som Photos app kopierer fra iPhone, digitale kameraer, hukommelseskort og andre steder, hvor som helst de er blevet importeret til ansøgningen.

Hvis du importerer yderligere billeder til Photos-appen fra filsystemet eller et andet sted, flyttes de også til mappen Masters (medmindre du specifikt har deaktiveret den funktion, hvilket kan føre til duplikater til bestemte brugssager)

Hvis du bestemmer dig for, at du ikke længere vil have "Masters" i Finder sidebjælke, skal du blot trække og slippe det ud af sidepanelet for at fjerne det.

Videoen indlejret nedenfor går gennem, hvordan du får adgang til denne "Masters" billedmappe og alle de originale billeder indeholdt i ~ / Billeder / Photos Library.photoslibrary / Masters / bibliotek, hvis du har problemer med at få adgang til den mappe, det kan være nyttigt at henvise til:

Dette trick virker det samme i alle versioner af Photos for Mac, uanset om du kører en moderne macOS-version eller en tidligere Mac OS X-version af systemsoftware.

Kendskab til et andet praktisk trick til at få adgang til dine originaler og råbilledfiler fra Photos app på Mac? Del det med os i kommentarerne.