Kan du downloade Netflix-film og se dem offline?

Netflix er et websted til leje af film, der tilbyder tusindvis af film og tv-shows på DVD, Blu-ray og øjeblikkelig streamingvideo. Mod et månedligt gebyr kan Netflix-brugere have ubegrænset adgang til alle filmene i deres database. Et Netflix-medlemskab tillader dog ikke dig at downloade film og se dem, når du ikke er på Internettet.

Grund

Kan du downloade Netflix-film og se dem offline?

Netflix tilbyder ikke download af digital video-on-demand. Dette skyldes, at webstedet er beregnet til at være en filmudlejningstjeneste, der leverer en kontinuerlig mængde videounderholdning til medlemmerne, ikke en forhandler af digitale downloads. Netflix har dog mange muligheder for at se videoindhold.

Netflix Se øjeblikkeligt

Kan du downloade Netflix-film og se dem offline?

Netflix tilbyder tusindvis af film og tv-shows som streamingvideo gennem sektionen "Se øjeblikkeligt". Disse videostreams kan ikke downloades, men kan afspilles på mange forskellige enheder. Netflix-klare enheder inkluderer enhver computer, der kører Microsoft Silverlight-plugin, Apples iPad, iPhone og iPod touch, Windows Phone 7-smartphones, spilkonsoller, Blu-ray-afspillere, HDTV'er, hjemmebiografsystemer og digitale videoafspillere som Boxee og Roku Player.

DVD og Blu-ray leje

Netflix er et websted til leje af film, der tilbyder tusindvis af film og tv-shows på DVD, Blu-ray og øjeblikkelig streamingvideo. Mod et månedligt gebyr kan Netflix-brugere have ubegrænset adgang til alle filmene i deres database. Et Netflix-medlemskab tillader dog ikke dig at downloade film og se dem, når du ...

Netflix-film kan også lejes på DVD eller Blu-ray. Diske sendes via mailen og inkluderer en forudbetalt returkonvolut, når du er klar til at leje en anden film fra Netflix. Du kan holde DVD eller Blu-ray så længe du vil, selvom du bliver nødt til at holde dit Netflix-medlemskab aktivt. Vær opmærksom på, at du bliver nødt til at betale et ekstra gebyr for at aktivere Blu-ray-huslejer på din konto.

Video-on-Demand-tjenester

Download netflix-film, gem netflix-film, se netflix senere

Hvis du ikke kun ønsker at leje film fra Netflix og foretrækker at betale for digitale downloads af film eller tv-shows, bør du overveje at bruge en anden tjeneste. Mange forskellige video-on-demand-tjenester er tilgængelige, inklusive Apples iTunes Store, Vudu og Amazon Instant Watch.