iOS 9.1 Beta 5 udgivet til testning

Apple har udgivet den femte betaversion af iOS 9.1 til brugere, der deltager i testprogrammerne forud for udgivelse. Den nye bygning ankommer som 13B137 og er kompatibel med enhver iPhone, iPad eller iPod touch, der kører iOS 9.


iOS 9.1 beta 5 kan downloades nu til offentlige beta brugere og registrerede udviklere fra opdateringsmekanismen Over-the-Air, der er tilgængelig i iOS, hvor den er en ca. 1, 5 GB opdatering. Derudover kan udviklere downloade IPSW af den nyeste beta-build til specifikke enheder fra Apple Developer Center.

IOS 9.1 siges at fokusere på fejlrettelser og forbedringer, men de mest mærkbare brugerorienterede tilføjelser er nye emoji-tegn, som burrito og en fingerfinger gestus.

Det er ukendt, hvis iOS 9.1 forsøger at løse ydeevnerne med iOS 9, som nogle brugere har observeret på bestemte enheder.

Selv om der ikke er nogen offentlig frigivelsestidslinje kendt for softwareopdateringen, er det sandsynligt, at iOS 9.1 vil komme til offentligheden senere i denne måned sammen med udgivelsen af ​​den nye iPad Pro og Apple TV.