Sådan får du en radio-URL

Så du vil finde den aktuelle URL til dit foretrukne streaming-internetradioprogram, men streamen er indlejret med JavaScript, Active X eller Flash. Du skal downloade noget ekstra software for at hjælpe dig med at få direkte-stream-adressen. Programmer kendt som URL "snoopers" eller "sniffers" kan fortælle dig den nøjagtige URL-placering, og de er gratis at downloade. Se afsnittet Ressourcer for links til populære programmer som Replay Media Capture, URL Helper, Project URL Snooper og Video Downloader.

Trin 1

Download URL-sniffer software såsom URL Helper. De grundlæggende funktioner i alle URL-sniffeprogrammer er stort set ens.

Trin 2

Gå til webstedet, hvor den streaminglyd, du ønsker, afspilles. Afspil radiostationens stream i en webbrowser, som du normalt ville.

Trin 3

Åbn URL-sniffer og klik på ikonet "Start sniffing".

Trin 4

Se i resultatlisten i vinduet URL-sniffing software; skal du se den direkte webadresse for radiostationens stream, der er anført der.

Højreklik på URL-adressen, og vælg derefter "Kopiér". Dette placerer URL'en på dit udklipsholder. Indsæt URL'en i adresselinjen i din webbrowser, og den fører dig til den direkte stream. Klik derefter på "Gem side som" under afspilning for at gemme streamen i en mappe på din computer.