Tilføj et papirkurv-ikon til skrivebordet i Mac OS X

Længe siden i en tid langt langt væk, OK, det var det lige før Mac OS X, der plejede at være et Papirkurv-ikon på skrivebordet. Yup havde tidligere versioner af Mac OS slet ikke en Dock, og Papirkurven var bare en anden genstand på skrivebordet, der sidder i nederste højre hjørne. For den nostalgiske kan du nemt gentage denne funktionalitet ved at bruge kommandolinjen til at oprette et symbolsk link til den faktiske fungerende papirkurv til en mappe ved navn Papirkurv på dit skrivebord. Det kan lyde komplekst, men det er virkelig ikke, du kan gøre det med en enkelt linje, der er indgået i Terminal applikationen.

Sådan tilføjes en papirkurv til Mac-skrivebordet

Start Terminal-appen (fundet i / Programmer / Hjælpeprogrammer) og indtast følgende syntaks præcist:

ln -s ~/.Trash ~/Desktop/Trash

Hit tilbage, og en ny mappe med navnet 'Papirkurv' vises på dit skrivebord. Denne mappe har direkte adgang til papirkurven i Dock, så alle filer eller mapper, du trækker her, vil blive sendt til papirkurven som normalt.

Du kan tildele ethvert ikon, du vil have til denne mappe, så den ligner en papirkurv, billedet nedenfor er det faktiske Mac OS X papirkurv ikon i det 512x512px gennemsigtige PNG format:

At grave rundt på nettet kan hjælpe med at finde de flade gammeldags sorter fra Mac OS 6, Mac OS 7, 8 og 9. Selv tidligere versioner af OS X havde lidt forskellige papirkonflikter.

Det har ikke fuld Trash-funktionalitet, ikonet ændres ikke, hvis det er fyldt, og det mangler også evnen til at skubbe diske, der trækkes i biblioteket, men for dem, der drømmer om Mac OS 7, kan det antages at være acceptabelt.

Hvis du vil fjerne ikonet til papirkurv, skal du bare trække det til det (aktuelle) Papirkurv i Dock, hvor det bliver slettet.