Flyt eller fjern ikoner fra Safari Bogmærke Menu i OS X

Når du klikker på Safari-webadresselinjen i OS X El Capitan og Yosemite, vises en panelmenu med webstedsbogmærkeikoner direkte under adresselinjen. Dette kan tilbyde en hurtig måde at få adgang til webbogmærker i Safari fra en Mac, men det er nok sandsynligt, at du vil opdage et par bogmærker i det ikonvisning, du ikke rigtig vil have vist i bogmærkeslisten.


Fjernelse (eller simpelthen flytte) webikoner fra ikonet til bogmærkeikon i Safari er super nemt, og som udseendet kan tyde på, virker det meget som LaunchPad eller iOS Startskærm.

  1. Klik på Safari-webadresselinjen for at få vist ikonet for bogmærkeikoner
  2. Klik og hold på et hvilket som helst website bogmærkeikon, du vil fjerne, så træk det blot ud af bogmærkepanelet og uden for browservinduet
  3. Gentag som nødvendigt for andre bogmærker og / eller bogmærkemapper

Du kan også bruge dette trick til at omarrangere ikoner i Safari Bogmærker panelet. Klik simpelthen på og træk ikonerne rundt, som om du vil flytte ikoner i LaunchPad, Dock eller en iOS startskærm.

I det mindste kan du ønske at fjerne nogle af standardbogmærket og bogmærkeikonerne fra denne liste, måske er du ikke fan af den såkaldte "Populære" mappe på websteder, eller måske vil du kun have et specifikt udvalg af website bogmærker synlige på denne skærm.

En relateret note til webudviklere og webdesignere derude; ikonerne vist i dette OS X Safari-bogmærkepanel er nøjagtigt ens, som de er defineret af apple-touch-icon.png og iOS-webstedsbogmærkeikonerne. Hvis du ikke har gjort det, skal du bare oprette en nethinden version af Apple Touch Icon og placere den pågældende fil i rodwebkataloget, for at den kan fungere her i Safari til OS X og til iOS-startskærmbogmærker. Hvis du ikke er en webarbejder, har du lige lært noget nyt om, hvordan disse bogmærkeikoner fungerer, ikke?