Sådan laver du et 4X6-billede til et 6X4-billede

I fotografering er et 4-til-6-foto 4 tommer højt og 6 tommer bredt, og et 6-by-4 foto er 6 tommer højt og 4 tommer bredt. Fordi de forskellige størrelser kommer fra et kamera, der holdes henholdsvis vandret eller lodret, kræver konvertering fra den ene retning til den anden uden forvrængning kreativ manipulation. Du skal enten gøre billedet større og beskære det eller ændre størrelsen og tilføje en ramme omkring det. Du kan gøre begge dele i de fleste billedmanipulationsprogrammer.

Tilpas størrelse og beskær

Åbn 4-for-6-billedet i et billedmanipuleringsprogram, såsom Photoshop.

Vælg menuen "Ændr størrelse", der normalt findes under menuen "Billede". Indtast "9 inches" for den vandrette måling og "6 inches" for den lodrette måling. Dette ændrer billedets størrelse til 9 tommer bred og 6 tommer høj. Klik på "OK".

Vælg værktøjet "Beskær". Med beskæringsværktøjet vælger du en del af billedet, og værktøjet kasserer resten. Klik på toppen af ​​billedet, og træk beskæringsboksen ned til bunden af ​​billedet. Træk den sidelæns, indtil kassen er 4 tommer bred. Klik på billedet, og træk det rundt i beskæringsboksen, indtil billedet glæder dig. Klik på "OK" for at beskære billedet. Når det er beskåret, bliver billedet 6-for-4.

Tilpas størrelse og tilføj en ramme

Åbn billedet i et billedmanipulationsprogram.

Åbn menuen "Ændr størrelse", som regel findes under menuen "Billede". Indtast 2,66 for den lodrette måling, og indtast 4 for den vandrette måling. Fjern markeringen i "Resample Image". Klik på "OK".

Åbn menuen "Canvas Size", der normalt er placeret under menuen "Image". Skift højden til 6 inches. Hvis det ønskes, skal du ændre farven under "Canvas Extension Color" drop box. Tryk på "OK". Efter at have trykket på "OK" ændres billedets størrelse til 6-for-4. Det originale foto vises centreret mellem en farvebjælke over og under det.

Tips

Nogle billedredigeringssoftware som Photoshop koster over $ 600, men du behøver ikke bruge så meget på kvalitetsredigeringssoftware. Forbrugerforskning kaldte GIMP, et gratis program, et af de fem bedste programmer på markedet. Download det gratis ved hjælp af linket i "Ressourcer".