Forhindre lydstyrke knapper fra Ændring af ringetoner og alarmniveauer på iPhone

Hvis du nogensinde har ladet et barn lege med din iPhone, ved du, at hver fysisk knap sandsynligvis bliver presset et par millioner gange, ofte gentagne gange. Der er selvfølgelig lidt skade i det selv, men et temmelig almindeligt scenario er, at en forælder henvender deres iPhone til deres barn for at spille et spil eller se en video, og så får iPhone tilbage til at sætte sig tilbage i lommen og tænker ikke meget på det . Så et par timer (eller dage) passerer, og uh, forældren opdager, at de har gået glip af telefonopkald, tekstbeskeder, advarsler og e-mail-klokkeslæt, fordi telefonen slet ikke sletter nogen lyd til trods for Mute-kontakten er ikke aktiveret. Hmm!


Årsagen til dette er ret simpelt; lydstyrkeknapperne på siden af ​​iPhone. Heldigvis har Apple tænkt på dette nøjagtige scenario, og de kom op med, hvad jeg kan lide at kalde "forældremodus" til lydstyrkeknapperne, som lader dig indstille en lydgrænse gennem iOS-softwareindstillinger, samtidig med at deaktivere hardwarevolumenknapperne fra faktisk at ændre lydstyrke.

Sådan deaktiveres lydstyrkekontrol på iPhone

Dette forhindrer maskinens lydstyrkeknapper til kun at justere lydstyrkeniveauet Ringer & Alert:

  1. Åbn appen Settings på iPhone og gå til "Sounds"
  2. Under 'Ringers and Alerts' skubbes lydstyrken til det niveau, du ønsker at indstille, og skift derefter kontakten til "Change with Buttons" til OFF-positionen
  3. Afslut fra Indstillinger med sikkerhed for at vide, at lydstyrkeknapperne ikke længere hylder telefonen, selvom de trykkes nogle få milliarder gange

Du kan prøve det selv ved at trykke på volumenknapperne, de vil ikke længere påvirke ringetonen eller alarmniveauet, selvom de vil fortsætte med at ændre mængden af ​​ting som app, spil og afspilning af videoer.

Den gennemsnitlige iPhone-bruger vil sandsynligvis ikke finde meget brug for dette og kan endda blive irriteret af deres iPhone volumenknapper, der ikke virker til at ændre lydstyrken som forventet, men forældre, babysittere og undervisere vil nok elske det som et af de mange tips at gøre deres enheder mere børnevenlige.

For hvad det er værd, tilbyder iPad og iPod touch den samme indstilling i iOS, men fordi disse enheder ikke bruges regelmæssigt som primære kontaktenheder, er det lidt mindre nyttigt på dem, når de sammenlignes med iPhone. Når det er sagt, kan alle iOS-enheder drage fordel af at indstille volumenbegrænsninger, selvom det kun er på musikappen.