Meddelelser ude af drift på iPhone? Prøv denne løsning

Har du nogensinde åbnet en iMessage-samtale på iPhone for at opdage, at meddelelserne er ude af drift? I så fald er du ikke alene. Selvom det kan være irriterende at få beskederne til at være ude af drift i appens beskeder app til iOS, er det normalt en simpel løsning at få dem til at være i korrekt rækkefølge igen. Og ja, det gælder også appen Messages på iPad, så selvom vores fokus primært er på iPhone, er teknikkerne til at løse meddelelser, der vises i den forkerte rækkefølge, det samme for andre iOS-enheder.


Første ting først; indse, at selv om iMessages kan vise sig ude af drift eller som den forkerte tid, bliver de faktisk ikke sendt på den måde, og meddelelsens tidsstempler for sendt / modtaget er ikke ændret - du har ikke ved et uheld opdaget en tidsmaskine eller forkæret rumtids kontinuum . Årsagen til, at meddelelserne kan vise sig i orden i iOS er sandsynligvis en fejl, og det kan typisk løses ret hurtigt ved hjælp af nedenstående metoder. Der er også nogle få andre grunde til, at iMessages samtaler kan vise sig at være ude af drift, normalt som følge af en indstillingsjustering, der blev foretaget. Lad os grave i:

Sådan repareres meddelelser ud af orden på iPhone og iPad

For det første dækker vi at aktivere en besked i iCloud-funktion, der skal løse meddelelser, der vises i den forkerte rækkefølge på iOS-enheder, og så løser vi fejlfindingstrin for at rette op på Beskeder, der også viser sig ude af drift på iPhone og iPad.

0: Aktivér meddelelser i iCloud for at stoppe meddelelser, der viser, at de ikke er i orden på iPhone og iPad

De nyeste versioner af iOS-systemsoftwaren tillader, at meddelelser synkroniseres via iCloud og gemmes i iCloud. Du har måske troet, at Beskeder allerede har fungeret på den måde, men det viser sig, at de ikke gør det, men i stedet skal du manuelt aktivere Beskeder i iCloud på iOS eller aktivere Beskeder i iCloud på Mac, som hver kræver opdatering til de nyeste versioner af systemsoftware. Sådan aktiverer du Beskeder i iCloud på en iPhone eller iPad, skal du bruge iOS 11.4 eller nyere på enheden til at have denne funktion:

 1. Åbn appen Indstillinger på iOS, og tryk på dit navn for at få adgang til iCloud-indstillinger
 2. Find "Beskeder" veksle og vend det til ON-stillingen for at aktivere Beskeder i iCloud på iPhone eller iPad

Brug af Beskeder i iCloud bør fuldstændigt løse eventuelle iMessages, der opstår uden for ordreproblemer, hvis de er vedvarende eller vedvarende, selv om det kan tage lidt tid at sende meddelelser til at synkronisere med iCloud og derefter korrekt vise.

Det kan være nyttigt, når du har aktiveret Beskeder i iCloud, og genstart derefter iPhone eller iPad, som synes at tvinge Beskeder til at genindlæse og derefter vises i den rigtige rækkefølge som beregnet.

Hvis du stadig oplever Beskeder, der viser sig ude af drift, skal du følge nedenstående fejlfindingstrin for at løse problemet.

Fejlfinding Meddelelser, der vises i forkert rækkefølge på iPhone / iPad

Her er de primære fejlfindingstrin for at løse iMessages, der vises forkert på enhver iPhone eller iPad, der kører iOS. For de bedste resultater skal du aktivere Beskeder i iCloud som beskrevet ovenfor først.

1: Force Stop Messages & Force Reboot iPhone / iPad

Den mest almindelige løsning for at få beskeder til at blive vist i rækkefølge og i rækkefølge igen er simpelthen at afslutte Messages-appen og derefter genstarte iPhone eller iPad. Processen med både kraftafbrydelse og genstart varierer pr. Enhed, da Apple har ændret det flere gange, men slutningen er den samme. Hvis du allerede ved, hvordan du tvinge afslutte apps og tvinge genstart, skal du gå videre og gøre det med appen Beskeder, og genstart derefter din enhed, ellers følg vejledningen nedenfor:

1: Force Afslut beskederapp

Brug vejledningen nedenfor til at målrette på "Messages" -appen for at tvinge det til at lukke det:

 • Sådan afslutter du apps på iPhone X
 • Sådan afslutter du apps på iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6, alle iPhone Plus, iPhone SE, iPhone 5s osv.

2: Force Reboot iPhone / iPad

Når "Beskeder" er blevet tvingt til at lukke, skal du gå videre og starte en tvunget genstart af enheden ved hjælp af nedenstående guider, der passer til din enhed:

 • Sådan tvinges genstart iPhone X
 • Sådan Force genstart iPhone 8 Plus og iPhone 8
 • Sådan tvinges genstart af iPhone 7 og iPhone 7 Plus
 • Sådan tvinges genstart alle iPad-modeller og andre iPhone-modeller

Når appen Messages er blevet afbrudt, og iPhone eller iPad genstartes, skal du åbne appen Messages igen. Meddelelserne skal være tilbage i den rækkefølge, de har til hensigt.

2: Kontroller dato og klokkeslæt i iOS

Nogle gange kan folk manuelt indstille dato og klokkeslæt, rulle deres iOS-enhedsklokke tilbage for at bruge en bestemt app eller et spil eller deaktivere automatisk tidsindstilling. Hvis du har den forkerte dato og klokkeslæt angivet på en iPhone eller iPad, kan det føre til, at meddelelser vises forkert. eller ikke-sekventielt. Dette er let at kontrollere, og at rette:

 1. Åbn appen "Indstillinger" og gå til "General"
 2. Vælg "Dato og klokkeslæt" og sørg for, at "Set automatisk" er Aktiveret, og din tidszone er korrekt
 3. Skift automatisk til "Sæt automatisk" i ca. 10 sekunder, og drej det igen ON - sørg for at dette er slået TIL

Gå tilbage til appen Beskeder, og kontroller, om dine iMessages er tilbage i rækkefølge som påtænkt igen.

Bemærk, at hvis en iPhone eller iPad ikke har internetforbindelse, fungerer den automatiske tidsindstilling muligvis ikke præcist, og hvis iOS-enheden aldrig har været tilsluttet en internetforbindelse, kan du muligvis bruge justering af manuel tidsindstilling.

3: Installer iOS-softwareopdateringer

Nogle brugere har rapporteret om forskellige problemer med meddelelser, der ikke er i orden, efter at have installeret en bestemt softwareopdatering, eller når de kører en ældre softwareversion. Sikkerhedskopier din iPhone eller iPad først, og installer derefter eventuelle tilgængelige softwareopdateringer.

 1. Sikkerhedskopier iPhone eller iPad til iCloud og / eller iTunes, før du begynder, ikke spring over en sikkerhedskopi
 2. Åbn appen "Indstillinger" og gå til "General" og til "Software Update"
 3. Vælg "Download og installer" enhver iOS-softwareopdatering, der er tilgængelig

Der er nogle versioner af iOS, der synes at være mere tilbøjelige til at synkronisere fejlmeddelelser end andre, så hvis det overhovedet er muligt, prøv at køre den nyeste version, du kan.

Uanset om du har opdateret iOS, skal du fortsætte og genstarte meddelelser-appen. Hvis de er i orden efter hensigten, er du god til at gå.

4: Slå iMessages Off & Back On

Et andet trick, der kan fungere, er at slå iMessages off og tilbage igen.

 1. Åbn appen "Indstillinger" på iPhone eller iPad
 2. Gå til "Meddelelser" og skift kontakten til "iMessage" til OFF-positionen
 3. Vent et øjeblik, og drej derefter "iMessages" -knappen tilbage til ON-positionen
 4. Åbn appen Beskeder igen for at kontrollere meddelelsesordren

En anden alternativ mulighed er at slukke imessage, genstarte iOS-enheden og derefter tænde iMessages igen. Det kan også arbejde nogle gange også.

Har ovenstående tricks arbejdet med at reparere dine iMessages fra at være ude af orden? Er dine imessages nu tilbage i orden på iPhone eller iPad? Lad os vide, hvad der fungerede for dig i kommentarerne!