Sådan spiller du Nintendo DS-spil på tv'et

Elementer, du har brug for

  • Nintendo DS

  • Skærmdækket adapter

  • RCA-kabler

Med en Nintendo DS har du en bred vifte af forskellige spil tilgængelige for dig. De to skærme på enheden er dog ret små. Selvom disse to skærme måske er tilstrækkelige under rejsen, vil du måske se indholdet af din Nintendo DS på en større skærm. Heldigvis kan du med bare et par kabelforbindelser afspille din normalt lille skærm DS på dit tv.

Skub den skærmdækkede adapter over den øverste skærm på Nintendo DS. Denne adapter afspejler i det væsentlige den handling, der finder sted på skærmen, og projicerer den i fjernsynet. Adapteren skal passe tæt på den øverste skærm, ellers kan indholdet, der vises på tv-skærmen, se skævt ud.

Sæt RCA-kabler i bagsiden af ​​skærmadapteren. Kør disse kabler til fjernsynet, og sæt de andre ender af RCA-kablerne i en "Video In" -port.

Tænd for fjernsynet og Nintendo DS-spilsystemet. Tryk på knappen "Video" på fjernsynets fjernbetjening, indtil den rigtige video "In" -port er valgt. Indholdet af Nintendo DS vises nu på fjernsynet.

Indsæt et spil i DS, og vent på, at belastningsskærmen vises på fjernsynet. Tryk på "Start", og du kan begynde at spille dine Nintendo DS-spil på fjernsynet.