Sådan uploades en DVD-film til en computer

Du kan opbygge et imponerende og tilgængeligt digitalt filmbibliotek ved at uploade dine personlige DVD-film til en hjemmecomputer. Med den rigtige software er denne proces - kaldet DVD-ripping - enkel og lovlig. Du kan konvertere dine yndlings blockbusters, klassikere eller personlige videoer til filer, der overføres til en iPod, Zune eller anden underholdningsenhed. Uanset om du rejser let eller tager en pause på kontoret, kan du have adgang til din DVD-samling på en personlig computer skabe en praktisk underholdningsløsning lige ved hånden.

Forberedelse

Læs bagsiden af ​​DVD-sagen for at afgøre, om den allerede indeholder en digital kopi på DVD'en. Hvis det gør det, skal du blot indsætte disken i din computer og følge instruktionerne i DVD'ens hovedmenu.

Åbn "Computer" fra "Start" -menuen for at kontrollere den ledige plads på dit C-drev. DVD'er er typisk store filer, og du bør sammenligne størrelsen på DVD'en med den ledige plads for at være sikker på, at din computer kan rumme filen. Bestem den nøjagtige størrelse af DVD'en ved at højreklikke på dens ikon i "Computer" og læse størrelsen under fanen "Egenskaber".

Højreklik på skrivebordet, og klik derefter på "Ny" og "Mappe" for at oprette en mappe til din film. Mærk det med filmens titel eller noget lignende, der er let genkendelig.

Uploade en DVD-film

Vælg et DVD-ripper-program fra Internettet, og installer det på din computer. Der er flere tilgængelige online, og de fleste er gratis eller kan fås til en gratis prøveperiode. Ifølge en afstemning fra 2010 på Lifehacker.com er de fem mest populære programmer Håndbremse, DVD Shrink, DVDFab, DVD Decrypter og AnyDVD.

Indsæt DVD'en i din computer. Hvis det begynder at afspille, skal du trykke på "Stop".

Vælg DVD-drevet i DVD-ripperens hovedvindue. Det finder DVD'en.

Klik på den mappe, hvor du vil overføre DVD'en.

Tryk start." DVD-ripningsprocessen skal tage cirka 30 minutter.

Advarsler

Der kan være små variationer i trin 3 til 5 i afsnit 2 afhængigt af DVD-ripperen. Efter åbning af DVD-ripper-programmet vil der være let at følge instruktioner i programvinduet.

I henhold til Digital Millennium Copyright Act er DVD-ripning lovligt, så længe du kun har til hensigt at bruge filen til personlig visning og ikke vil dele den, sælge den eller vise den offentligt til betaling.