iOS 9 Beta 2 frigivet til udviklerstestning

Apple har udgivet den anden betaversion af iOS 9 til kompatible iPhone-, iPad- og iPod touch-enheder. Den nye beta-build er 13A4280e og kan downloades som firmware via Apple Developer Center, eller som en opdatering på luften på en enhed, der for øjeblikket kører den tidligere iOS 9 beta via Indstillinger> Software Update.


I lighed med den tidligere version kan den nye bygning teknisk installeres på en hvilken som helst enhed uden UDID-aktivering, men det anbefales ikke stærkt. Brugere, der er nysgerrige efter at køre iOS 9, er bedre ventet på det officielle iOS 9 Public Beta-program, der skal lanceres i de kommende uger, hvis de ikke er lidt mere tålmodige for den endelige stabile udgivelse, der udløber i efteråret.

Det er stadig muligt at nedgradere fra iOS 9 tilbage til iOS 8, hvis du tilfældigvis opdaterer til de ustabile beta-builds og gerne vil vende tilbage til en almindelig version.

iOS 9 indeholder en række nye funktioner, med stor vægt på forbedringer og intelligente ændringer i stedet for store tilføjelser. Med smarte anbefalinger baseret på vaner og enhedsbrug, et smartere Siri, fornyet tastatur og et nyt fokus på batterioptimering og, for nyere iPad-brugere, en helt ny multi-tasking-funktion med delt skærmfunktionalitet og Picture-in-Picture svever skærme.

Separat har Apple udgivet en beta af Watch OS 2 (og har siden trukket det af en eller anden grund), og OS X El Capitan Developer Beta 2 også. En opdateret version af Xcode 7 beta 2 er også tilgængelig for udviklere at downloade.