Sådan stopper du apps, der sender advarsler og meddelelser til en iPhone eller iPad

Hvis du er typen af ​​iPhone- eller iPad-bruger, der foretrækker at strengt kontrollere hvilke advarsler og meddelelser, der bliver skubbet til deres iOS-enhed, kan du blive generet af en uopfordret meddelelse, der kommer til din låseskærm eller iOS-meddelelsespanelet. Mange apps vil forsøge at sende dig underretninger som standard, og selv nogle af de Apple-bundne apps vil også vælge denne standard. Hvis disse advarsler forstyrrer dig og hurtigt rydder dem, er det ikke tilstrækkeligt, det bedste du kan gøre er at bare deaktivere en bestemt apps evne til at sende en meddelelse til din enhed.


Dette er en rigtig nyttig måde at begrænse potentiel irritation, der kommer med at have for mange apps, der kan skubbe advarsler til skærmen.

For dette specifikke gennemgangseksempel demonstrerer vi at deaktivere indgående underretninger og alarmer af alle typer fra App Store-programmet, der leveres sammen med alle iOS-enheder. App Store er faktisk en rigtig stille applikation og skubber sjældent underretninger, mens der er mange tredjepartsapps, der er produktive, hvis de ikke er helt egentlige med deres brug af underretninger og advarsler. Disse apps kan især være til gavn for at deaktivere deres underretningsevne på denne måde .

Deaktiver alle meddelelser for en app i iOS

Dette virker ens i alle moderne versioner af iOS på enhver iPhone, iPad eller iPod touch:

  1. Åbn appen "Indstillinger" og vælg "Notifikationer"
  2. Find og vælg appen for at justere push-underretningsadfærd fra, som findes i listen Notifikationer-indstillinger
  3. Vip "Tillad beskeder" skifte til OFF-positionen
  4. Gentag for andre apps som ønsket, og afslut derefter fra Indstillinger som normalt

Ændringerne træder i kraft med det samme, så hvis du deaktiverer advarsler for enhver app, som Candy Crush eller Clash of Clans, får du øjeblikkeligt nul indgående alarmer, bannere eller låseskærmbeskeder for de apps, der har fået besked om at deaktivere meddelelserne.

Det er vigtigt at indse, at dette slukker alle aspekter af meddelelser, herunder banneret, advarslen, lydeffekten, den summende - alting. Hvis du ikke vil gå så langt, kan du bare justere indstillingerne i stedet, eller bare dæmpe en bestemt meddelelse, som f.eks. Postvarsellyden eller endda badgeikon.

Ønsker du en advarsel, når du får en ny Snapchat-besked eller Facebook-kommentar? Vil du have din telefon til at klokke, mens du lægger dig i seng, fordi din Clash of Clans-base blev raidet? Har du brug for en advarsel om, at App Store har en bestemt kampagne? Ønsker du at vide, at din DuoLingo-stribe kommer til at ende? Ønsker du at få email pings til din junk mail-konto? Det er op til dig, at forskellige ting betyder noget for forskellige mennesker, så juster det, du finder i meddelelsespanelet, som det passer til dine specifikke behov, måske vil du have disse app-advarsler, måske vil du ikke have AMBER-advarsler, måske er du ligeglad om noget af det. Og husk, at en anden helt gyldig tilgang er at bruge den fremragende funktionen Ikke forstyrr på en timer, som grundlæggende angiver en blok tid, hvor ingen af ​​de ovennævnte advarsler kan bugge dig.