Cheats & Binds for Counter Strike 1.3

"Counter-Strike", et af de mest populære pc-spil nogensinde, blev udviklet af Half-Life i 1999. Spillet giver spillerne mulighed for at vælge mellem to hold, terrorister og counter-terrorister. For at vinde skal terroristholdet plante et C4-eksplosivstof på et bestemt sted og afværge modterroristerne, indtil det detonerer. På den anden side kan antiterrorister enten forhindre terroristerne i at plante C4 ved at eliminere dem alle, eller de kan diffundere bomben, når den er blevet plantet.

Gå gennem vægge

For at give din karakter mulighed for at bevæge sig gennem vægge, skal du trykke på "~" for at åbne kommandofeltet og indtaste ordet "noclip".

Automatisk genindlæsning

Hvis du vil have din karakter til at genindlæse efter hvert skud, skal du åbne kommandofeltet ved at trykke på "~" og derefter skrive "+ genindlæsning." For at dette snyderi skal fungere, skal du være vært for serveren. For at slukke for dette snyderi uden at afslutte Counter-Strike skal du blot skrive "-reload" i kommandoboksen.

Automatisk mål

Auto Aim-snyderiet dirigerer automatisk en spillers krydshår til modstanderens hoved. Derfor skal en spiller med dette snyd aktiveret blot skyde en gang (eller to gange afhængigt af pistolen) for at dræbe en modstander. For at komme ind i dette snyderi, hent kommandofeltet ved at trykke på "~" og skriv derefter "sv_aim."

Usynlighed

Den usynlige snyderi tillader ikke andre spillere at se dig. Det fungerer dog kun, hvis du er vært for serveren. For at aktivere dette snyderi skal du åbne kommandofeltet ved at trykke på "~" og derefter indtaste ordet "notarget."

Bind kostumer

Denne binding (en måde at programmere en nøgle til at udføre flere handlinger) giver spillerne mulighed for at synkronisere nøgler med bestemte kunder. Følgende er en liste over kostumeindbindinger, der findes på IGNs websted (angivet i referencer.) Hvis du vil bruge disse bindinger, skal du åbne kommandofeltet ved at trykke på "~" og blot indtaste bindingen.

bind w "+ fremad; model sas" bind d "+ moveright; model gig-n" bind a "+ bevægelig venstre; model l337" bind s "+ tilbage; model arctic" bind uparrow "+ frem; model vip" bind rightarrow " + moveright; modelvidenskabsmand "bind venstrepil" + bevægelig venstre; model gorila "bind nedpil" + tilbage; model sas "