Sådan deaktiveres Java i Safari, Chrome, Firefox og System-Wide

Hvis du er træt af at holde op med alle Java-sikkerhedsopdateringer og potentielle sårbarheder, kan du undgå et potentielt problem fuldstændigt bare ved at deaktivere Java.

For den gennemsnitlige bruger har vi anbefalet at holde Java deaktiveret som et af de primære midler til at beskytte en Mac mod potentielle malware, vira og trojanere. Faktisk kræver de nyeste versioner af Mac OS X, at Java installeres manuelt for at hjælpe med at mindske potentielle trusler og holde folk, der bruger den på de nyeste versioner.

Uanset om du vil slukke for Java hele systemet eller bare i alle dine webbrowsere for at få ekstra sikkerhed, er det præcis, hvordan du gør hver af disse opgaver med Safari, Chrome, Firefox eller universelt i alle versioner af Mac OS X.

Deaktiver Java Per Web Browser i Mac OS X

Hvis du ikke vil deaktivere Java overalt, fordi du har brug for det til noget som Eclipse eller Minecraft, skal du deaktivere det i den webbrowser, du bruger i stedet. De fleste af disse browser-specifikke tips vil også fungere i Windows, hvis du har lyst til at slukke den i pc-verdenen.

Deaktiver Java i Safari

  • Træk Safari-menuen ned og vælg "Preferences"
  • Klik på fanen "Sikkerhed", og fjern markeringen i feltet ud for "Aktiver Java"

Deaktiver Java i Chrome

  • Skriv "chrome: // plugins /" i URL-linjen, find Java og klik deaktiver

Deaktiver Java i Firefox

  • Åbn Firefox-indstillinger, og klik på "Administrer tilføjelser ..." under fanen "Generelt".
  • Vælg "Plugins" og find Java (og / eller Java Applet), klik på knappen Deaktiver

En anden mulighed er at deaktivere Java overalt i Mac OS, snarere end bare i en bestemt webbrowser.

Sådan deaktiveres Java i Mac OS X Helt overalt

Du kan huske, at deaktivering af Java var det første tip vi foreslog, da vi beskytter en Mac mod vira og trojanske heste. Det skyldes, at de fleste sikkerhedsproblemer, der har haft Macs, i det seneste kommer fra Java. Hvis du ikke har gjort det endnu, så gør du det nu:

  1. Åbn "Java-indstillinger" fra / Programmer / Hjælpeprogrammer /
  2. Fjern markeringen for "Aktiver applet-plugin og webstartprogrammer"
  3. Fjern markeringen "ON" ud for Java SE

De fleste brugere behøver ikke Java på deres Mac'er, men i tilfælde af lejlighedsvis, når du gør det, kan det være en fordel at have en bestemt browser med Java resterende aktiveret, så du kun kan bruge den browser, når du har brug for Java-adgang og bruge en mere låst browser for standard daglige webopgaver.

Hvis du har brug for det, er genoptagelse af Java bare et spørgsmål om at vende tilbage til nogen af ​​de foretrukne paneler, der diskuteres, og tjekke den relevante boks igen.