Sådan får du adgang til iPhone Equalizer

IPhone standard lydindstillinger er lidt fladt til nogle typer musik, og hvis du ikke er begejstret for den måde, det lyder, finder du det bemærkelsesværdigt nemt at justere takket være iPhone's indbyggede equalizer-indstilling.

Teknisk set er iPhone-equalizeren en del af Music-appen, det er ikke en equalizer i form af manuelle skydere, som du selv kan justere, men der er masser af forudindstillede muligheder til en bred vifte af musik- eller lydbehov. helt sikkert finde en til dine lydpræferencer, uanset om du lytter til e-bøger, rock, klassisk, elektronisk, podcast eller noget imellem.

Sådan får du adgang til og juster iPhone Equalizer

Her er hvordan og hvor du kan ændre indstillingerne for iPhone equalizer, så du kan indstille dem til, hvordan du vil høre lyd og musik:

  1. Åbn appen 'Indstillinger' (normalt placeret på din startskærm, medmindre du flyttede det)
  2. Rul ned til og tryk på "Musik" (eller "iPod" på ældre iOS-versioner)
  3. Tryk nu på 'EQ'
  4. Rul gennem listen for at finde indstillingerne rigtige for dig
  5. Vælg de forudindstillede equalizerindstillinger, du vil bruge ved at trykke på dem
  6. Afslut EQ-indstillingerne ved at klikke på startknappen eller manuelt navigere ud af indstillingerne

Bemærk: Jeg anbefaler stærkt at have en sang, der spiller, mens du prøver forskellige EQ-indstillinger, ændringerne er helt forskellige, og du vil straks høre, hvordan hver lyd lyder, da den påvirker diskantniveauer, basforstærkninger og alle equalizer-magierne.

Du vil muligvis ændre dine iPhone's equalizer-indstillinger for at passe til forskellige lydudgange, for eksempel bruger jeg 'Små højttalere', når jeg bruger Apples ørepropper, men jeg bruger et mere specifikt genertema med højere kvalitet af hovedtelefoner, eksterne højttalere eller min iPhone / iPod dockingstation . Det gør en overraskende stor forskel, så spil rundt og find en der virker for dig.

Denne samme protokol fungerer til justering af equalizeren på alle andre Apple-bærbare iOS-baserede produkter, fra iPhone, til iPod og iPad. Bemærk, at udseendet af EQ-indstillinger kan være lidt anderledes afhængigt af den version af iOS, der bruges på enheden, for eksempel her er det, hvordan det ser ud i meget ældre systemsoftwareudgivelser:

Equalizerindstillingerne eksisterer stadig, og arbejder stadig ens, uanset udseende dog.

På desktop-siden af ​​ting har iTunes en meget mere kompenseret equalizer med finjusteringskontrol ud over standard standardindstillinger for musikgenrer og lydtyper, og det er tilgængeligt fra både Windows og Mac OS X-versioner.