Sådan blokeres Pop Unders

Pop-under-reklamer, der startes af websteder, du besøger, kan blokeres fra din webbrowser. Ændring af indstillingerne i din webbrowser for at blokere pop-under-annoncer forhindrer også, at pop-up-annoncer vises. Pop-unders kan kun blokeres ved hjælp af din webbrowser, hvis de åbnes af websteder, du besøger. Pop-under-reklamer, der popper som et resultat af adware installeret på din computer, skal fjernes fra systemet ved hjælp af et adware- eller spyware-fjernelsesprogram.

Google Chrome

Trin 1

Åbn Google Chrome-browseren fra dit Windows-skrivebord. Klik på det blå skruenøgleformede ikon i øverste højre hjørne af browseren.

Trin 2

Vælg "Indstillinger" i menuen, der vises under skruenøgleikonet. Klik på etiketten "Under hætten" i vinduet Google Chrome-indstillinger.

Trin 3

Klik på "Indholdsindstillinger ..." under overskriften "Privatliv". Klik på fanen "Pop-ups".

Venstreklik på boblen ved siden af ​​teksten, der lyder: "Tillad ikke, at websteder viser pop op-vinduer." Klik på "Luk". Pop-under- og pop-up-annoncer blokeres nu i Chrome.

Mozilla Firefox

Trin 1

Start Mozilla Firefox fra din computers skrivebord eller "Start" -menuen. Venstreklik på knappen "Værktøjer" placeret i menulinjen mod toppen af ​​Firefox-vinduet.

Trin 2

Vælg "Valgmuligheder" i rullemenuen, der vises. Venstreklik på ikonet "Indhold" nær toppen af ​​det vindue, der åbnes.

Klik på det tomme felt ud for "Bloker pop op-vinduer" for at sætte et flueben i det. Klik på "OK" nederst i vinduet "Indstillinger". Genstart Firefox ved at lukke browseren og åbne den igen. Pop-up- og pop-under-annoncer blokeres nu automatisk.

Apple Safari

Trin 1

Start Safari-browseren fra din computers skrivebord. Klik på "Safari" i venstre hjørne af menulinjen (ved siden af ​​Apple-ikonet).

Trin 2

Flyt din markør for at fremhæve indstillingen "Bloker pop op-vinduer" i menuen. Klik på "Bloker pop op-vinduer" for at sætte et flueben ud for teksten.

Genstart Safari-browseren. Både pop-up- og pop-up-annoncer blokeres nu af Safari.

Microsoft Internet Explorer

Trin 1

Åbn Internet Explorer fra Windows-skrivebordet. Klik på knappen mærket "Værktøjer" under adresselinjen.

Trin 2

Rul over knappen "Pop-up-blokering" for at fremhæve den i den menu, der vises. Venstreklik på "Tænd pop op-blokering" i den lille menu, der vises til højre.

Klik på "Ja", når prompten, der spørger, om du er sikker på, at du vil aktivere Internet Explorer Pop-up-blokering vises. Internet Explorer blokerer nu pop op-pop op og pop-unders initieret af websteder.

Opera

Trin 1

Dobbeltklik på Opera-ikonet på skrivebordet for at åbne browseren. Enkeltklik på knappen "Værktøjer" placeret på Opera-menulinjen.

Trin 2

Vælg "Hurtige præferencer" i det vindue, der åbnes. Vælg "Bloker alle pop op-vinduer" fra listen over tilgængelige indstillinger.

Klik på knappen "OK" for at gemme pop-up-blokeringsindstillingerne. Luk alle åbne Opera-vinduer på din computer. Åbn Opera igen, og indstillingerne, der blokerer pop-unders og pop-ups, træder i kraft.