Sådan gemmes TIF-filer

TIF-filformatet giver en effektiv måde at gemme billedfiler på din computer, netværksdrev eller bærbare enhed. I modsætning til nogle andre typer billedfiler kan TIF-filer let udskiftes med en lang række programmer, lige fra tekstbehandlingsprogrammer og regneark til journalistiske specifikke applikationer. At scanne en fil til TIF-format eller gemme en eksisterende billedfil i dette nye format er en af ​​de bedste måder at drage fordel af TIF-formatets iboende fleksibilitet.

Scanning af dokumenter

Trin 1

Placer det dokument, der skal scannes, i din scanner, og følg scannerens anvisninger på, hvilken vej det skal vende mod. Åbn din scanningssoftware, og start en ny scanning.

Trin 2

Klik på knappen "Gem", og vælg "TIF" i rullemenuen. Brug knappen "Gennemse" for at vælge harddisken eller netværksdelingsmappen, hvor din TIF-fil skal gemmes.

Klik på "OK" for at fuldføre scanningen. Højreklik på ikonet "Denne computer" og vælg "Udforsk" for at åbne Windows Stifinder.

Konvertering af dokumenter

Trin 1

Find den billedfil, du vil konvertere til TIF-format, ved at højreklikke på ikonet "Denne computer" på skrivebordet. Vælg "Udforsk" for at åbne Windows Stifinder og find den mappe, der indeholder billedfilen.

Trin 2

Dobbeltklik på billedfilen for at åbne den. Når billedsoftwaren åbnes, skal du klikke på menuen "File".

Vælg "Gem som" i menuen, og klik på rullemenuen ud for "Type filer". Vælg "TIF" fra listen, og klik på "Gem" for at gemme filen i TIF-format.