Sådan fjernes en XBox

Microsoft Xbox's operativsystem kan ændres via software, så det spiller spil oprettet af Xbox-entusiaster. Dette kan medføre, at officielt licenserede spil ikke fungerer korrekt. Fjern eller “unmod” den ændring, der er foretaget i operativsystemet, så det igen fungerer som Microsoft havde til hensigt. Softmod-installations- / afinstallationsprogrammet, der modificerede Xbox, bruges til at fjerne ændringen - programmet forbliver på Xbox, efter at ændringen er udført. Xbox behøver ikke adskilles, og garantien, der fulgte med spilkonsollen, vil igen være i kraft.

Tænd Xbox. Gå til ikonet "Indstillinger". Vælg "Hjælpeprogrammer" under "Indstillinger".

Vælg softmod-installations- / afinstallationsprogrammet fra den præsenterede liste: f.eks. Soft-up-programmet “unleashX” til softmod. Tryk på “X” -knappen på controlleren.

Klik på knappen "Kør" på programmets hovedskærm, når den vises. Klik på knappen "Indstillinger" for at gå til en ny skærm.

Vælg "Gendan MS-sikkerhedskopi" fra listen over valg, der vises til venstre på en ny skærm. Vent, indtil de rulle linjer nederst på skærmen holder op med at bevæge sig.

Vælg "Afinstaller Softmod" fra listen over valg, der vises til venstre på skærmen. Vælg "OK" i pop op-vinduet "UNINSTALL". Vælg “Ja” i det nye pop op-vindue, der vises.

Vent, da et antal fremdriftslinjer vises, udfyld fra venstre mod højre og forsvind derefter - dette kan tage op til en time, afhængigt af hvor meget ledig plads der er på Xbox's harddisk.

Vælg “Ja” i det nye pop op-vindue, der vises. Vent, da der vises et antal statuslinjer, udfyld fra venstre mod højre og forsvind derefter - dette kan tage op til 10 minutter, afhængigt af hvor meget ledig plads der er på Xbox's harddisk.

Klik på knappen "Genstart" i det nye pop op-vindue, der ser ud til at genstarte Xbox til en umodet tilstand.

Advarsler

Hvis du ikke har lavet en sikkerhedskopi af Xbox-operativfilerne, før du har ændret den, skal du først installere filerne på harddisken.