Hvordan ændrer jeg mine startmenuikoner?

Du kan blive træt af ikonerne i din "Start" -menu. Det er muligt at oprette dine egne ikoner, men det kræver speciel grafiksoftware og ekstra tid. Heldigvis inkluderer Microsoft Windows biblioteker med ikoner, du kan bruge til at erstatte ikoner, du ikke kan lide. Ikonet erstattes i menuen "Start" og på skrivebordet. Der er mindst tre ikonbiblioteker i Windows. Du finder et bibliotek, der har ikoner, der bruges til systemfiler. Et andet ikonbibliotek har andre ikoner, som du også kan bruge.

Første ikonbibliotek

Trin 1

Klik på knappen "Start".

Trin 2

Flyt pilen til det menupunkt, du vil ændre, og højreklik. Vælg "Egenskaber" i menuen.

Trin 3

Klik på "Skift ikon" fra fanen "Genvej". Skriv denne adresse i rummet til venstre for knappen "Gennemse": "% SystemRoot% \ system32 \ SHELL32.dll." Klik på knappen "OK". Klik på "Skift ikon."

Trin 4

Tryk på pilene på rullepanelet i bunden for at se biblioteket med ikoner fra Microsoft. Vælg et nyt ikon, som du vil bruge til det startmenupunkt, du valgte. Klik på ikonet, og tryk på "OK".

Klik på "Anvend" på fanen "Genvej". Klik på "OK". Klik på knappen "Start" for at se dit nye ikon og noter det nye ikon på skrivebordet, hvis genvejsikonet allerede var der.

Andet ikonbibliotek

Trin 1

Vælg et andet ikon fra et andet bibliotek ved at klikke på knappen "Start".

Trin 2

Flyt pilen til det menupunkt, du vil ændre, og højreklik. Vælg "Egenskaber" i menuen.

Trin 3

Klik på "Skift ikon" fra fanen "Genvej". Skriv denne adresse i rummet til venstre for knappen "Gennemse": "% SystemRoot% \ system32 \ moricons.dll." Klik på knappen "OK". Klik på "Skift ikon."

Trin 4

Tryk på pilene på rullepanelet i bunden for at se biblioteket med ikoner fra Microsoft. Vælg et nyt ikon, som du vil bruge til det startmenupunkt, du valgte. Klik på ikonet, og tryk på "OK". Klik på "Anvend" på fanen "Genvej". Klik på "OK".

Skift ikonet i menuen "Start" / "Alle programmer" for konsistens, hvis du vil. Klik på "Start"; vælg "Alle programmer"; vælg dit program; højreklik på det fra pop-ud-menuen; vælg "Egenskaber". Vælg "Skift ikon"; indtast adressen på ikonbiblioteket (f.eks. "% SystemRoot% \ system32 \ moricons.dll"); klik på knappen "OK"; klik på "Skift ikon." Vælg dit ikon og tryk på "OK".