Bloker annoncer på iPhone, iPad og iPod touch med et simpelt trick

Har du nogensinde ønsket at blokere annoncer fra at dukke op i apps på din iPhone, iPad og iPod touch, som du kan for webbrowsere på skrivebordet? Selvfølgelig har du, og selvom du kan blokere annoncer i Safari i iOS, kan du også blokere annoncer fra mange apps ved at bruge et pænt lille netværkstrængtrick.

Den type annoncer, som dette trick virker for at blokere inden for apps, er de annoncer, der svæver over visning af mange gratis apps og spil, som det, der vises øverst i denne artikel.

Hemmeligheden er at bruge AirPlane-tilstand eller slukke for Wi-Fi, før du starter en app. Dette er nemmere end du måske forventer.

Sådan blokerer du annoncer i iPhone og iPad Apps med et simpelt trick

For iPhone og mobil iPads skal du bruge AirPlane-tilstand til at blokere annoncerne:

  • Under Indstillinger skal du flytte flytilstand til ON
  • Alternativt få adgang til AirPlane-tilstand fra Control Center ved at skrue op fra bunden af ​​skærmen

For iPod touch og wi-fi iPad-modeller skal du deaktivere Wi-Fi for at stoppe annonceserverkommunikation:

  • Gå til Indstillinger> Wi-Fi> FRA

Nu er det samme app (Angry Birds Space), uden nogen annoncer takket være at slukke for evnen til en iPhone til at kommunikere med internettet:

Det er derfor, at dette virker: Annoncer vises via eksterne annonceservere, hvis iOS-enhedens kommunikationsmetode til internettet og omverdenen er slukket, kan appen ikke kommunikere med en annonceserver, og dermed slutter du uden annoncer på alle. Dette er naturligvis en helt anden tilgang end det, der tages af et annonceblokerende plugin til en webbrowser (selvom de normalt blokerer serverne også), men det virker.

Som vi nævnte, fungerer dette kun for apps og spil, men hvad en forskel det kan gøre i afspilningen af ​​gratis og lite versioner, hvor annoncer kan svæve over nogle af app-skærmene, og i værste fald forstyrrer disse svævende annoncer gameplay . Hvis det ikke var tydeligt allerede, er årsagen til, at dette ikke virker på internettet, fordi internettet naturligvis kræver internetadgang for at komme overalt, og nej, det fancy AirPlane mode trick virker ikke for at komme rundt om det.

AirPlane mode trick kom vores vej fra de fine folk på Lifehacker, der nævner den nøjagtige samme idé fungerer på Android enheder også. Wi-Fi-metoden, vi antog, ville også fungere, og efter test på en wi-fi-eneste iPad virkede det faktisk lige så godt, selv om nogle få apps kunne lukke op med en tom rektangulær blok, hvor reklamen normalt ligger. Prøv det og nyd de gratis apps!