Sådan indstilles datoen på et Casio-ur

Casio ure fås i forskellige former og størrelser og indeholder alle mulige funktioner. Denne tutorial bruger en Casio G-Shock Classic model GW-500A til at vise dig, hvordan du indstiller datoen. (Bemærk: Du kan finde modelnummeret på dit ur på metalpladen bag på uret.)

Se på uret. Der er i alt fire til fem knapper på uret. To knapper er til venstre, to er til højre og en er under urskiven. Knappen øverst til venstre er mærket "Juster", nederst til venstre er mærket "Mode", øverst til højre er mærket "Time Memo" eller "Start / Stop" (afhængigt af model) og nederst til venstre er mærket "Modtag" eller "Lys" (igen, afhængigt af model).

Sådan indstilles datoen på et Casio-ur

Tryk på knappen "Juster", og hold den nede i ca. 5 sekunder. Du vil bemærke, at LCD-displayet blinker. Hvis du har et ur svarende til dette, skal du følge trin 3; Ellers fortsæt til trin 4.

Sådan indstilles datoen på et Casio-ur

Tryk kort på "Juster" igen. Displayet skifter. På eksempeluret viser det blinkende display "12H."

Casio ure fås i forskellige former og størrelser og indeholder alle mulige funktioner. Denne tutorial bruger en Casio G-Shock Classic model GW-500A til at vise dig, hvordan du indstiller datoen. (Bemærk: Du kan finde modelnummeret på dit ur på metalpladen bag på uret.

Tryk gentagne gange på knappen "Mode", indtil datovisningen begynder at blinke. (Bemærk: På det viste ur trykkes på tilstandsknappen fem gange inden månedens nummer begynder at blinke.)

mærket, se, tryk, twatch, tbottom, display, trin, tnumber, casio, model, tmodel, nummer, tmetal, plade, tback

Tryk på den øverste højre knap for at reducere antallet med 1, eller tryk på den nederste højre knap for at hæve tallet med 1. Indstil det rigtige månedstal.

Sådan indstilles datoen på et Casio-ur

Tryk en gang til på "mode" -knappen for at få dagsvisningen til at blinke. Gentag processen nævnt i trin 5 for at øge eller formindske det viste antal.

Sådan indstilles datoen på et Casio-ur

Når du har indstillet datoen, skal du trykke på knappen "Juster" igen. Du skal nu have et ur med den rigtige dato.

Tips

Du kan downloade en manual til en bestemt urmodel på Casios websted (se Ressourcer nedenfor for et link). Se på metalpladen bag på uret, og du vil se en firecifret kode i en lille kasse. Indtast koden i Casio-webstedet i feltet mærket "Modulnr." du kan downloade manualen til dit ur i PDF-format.