Fejlfinding af et skarpt fladskærms-tv

Sharp fremstiller flere fladskærms-tv-produkter til forskellige priser. Disse fjernsyn fås i både high-definition og standard-definition formater og er ideelle til hjemmebrug og mindre kontorer. Alle Sharp-tv'er inkluderer standardindustrielle funktioner såsom v-komprimering, fjernbetjeningsfunktioner og kompatibilitet med de fleste VCR-, DVD- og spilkonsolesystemer. Nogle gange kan et Sharp fladskærms-tv-produkt ikke fungere. Brug fejlfindingsstrategier for at løse disse problemer og vende tilbage til at se dit yndlings-tv-show eller din film.

Forstå processen

Mange af Sharps fladskærms-tv er katodestrålerør (CRT) -baserede produkter. Fladskærms-CRT-tv består af en flad glasskærm belagt med fosfor. En drevet, intern stråle af energi omdanner fjernsynssignaler til en energibølge og rammer glasskærmen og belyser det fosforholdige. Alternativt bruger nogle Sharp-tv'er LCD-skærme med flydende krystaller. Tv'ets elektroniske signal får hvert af de flydende krystalmolekyler til at lyse og belyser dermed skærmen. Uanset hvilken teknologi dit Sharp TV bruger, kan alt, der afbryder processen med at belyse CRT- eller LCD-skærmen, give problemer for seeren. Derudover kan softwarefejl i Sharp TV's systemgrænseflade forårsage yderligere problemer med at se.

Udelukk det grundlæggende

Udeluk almindelige, grundlæggende problemer, inden du går videre til mere påtrængende fejlfindingsmetoder. Ofte er de enkleste problemer også de nemmeste at overse. Kontroller, at Sharp-fjernsynet er tilsluttet en pålidelig strømkilde. Alle Sharp-tv'er kræver et almindeligt 120 volt elektrisk stik. Derudover skal du kontrollere, at fjernbetjeningen har fuldt opladede batterier, og at kontrolens batteridæksel er sikkert låst på plads.

Arten af ​​et Sharp TVs teknologi gør det tilbøjeligt til interferens fra eksterne apparater. Interferens kan udvise sig som forvrængede farver eller billeder såvel som bevægelige linjer eller statisk på tv-skærmen. Fjern genstande, der kan forårsage sådanne problemer, herunder magneter, FM-radioer og store metalgenstande såsom boghylder.

Serviceforbindelser

Billed- og lydkvaliteten kan falde afhængigt af kvaliteten af ​​fjernsynssignalet såvel som selve forbindelsernes kvalitet. Uanset om du bruger en kombination af VHF / UHF-tv-antenne eller en separat VHF- og UHF-antenne, skal du sørge for, at antennens F-type-stik er sat ordentligt i bagsiden af ​​tv'et. Hvis du bruger et digitalt kabel- eller satellittjeneste, skal du konsultere din tjenesteudbyders brugervejledning for at kontrollere, om du tilslutter tjenesten korrekt til dit tv. Sådanne tjenester kræver typisk et 75 OHM koaksialkabelstik. Kontroller, at stikket er sat ordentligt i kabeltjenestens konverterboks, og at kassen er tilsluttet fjernsynet.

Eksterne forbindelser

Mange mennesker nyder at bruge deres Sharp fladskærms-tv med tilbehør såsom spilkonsoller og dvd-afspillere. Sharp TV er i stand til at blive tilsluttet op til to sådanne enheder ad gangen. Ofte kan problemet ligge med det tilføjede apparat snarere end tv'et. Kontroller, at tilbehøret er tilsluttet fjernsynet ved hjælp af de rigtige video- og lydudgangsstik på bagsiden af ​​tv'et. Tryk på "Input" på Sharp TV'ets frontpanel eller fjernbetjening for at skifte skærm fra sin almindelige kanal til inputstikkene.

Få Sharp Tv-produktsupport

Sharp giver et standard-et års producentgaranti på sine tv-produkter. I garantiperioden kan kunder få ekspertrådgivning og support via sin hotline på (800) 237-4277. Derudover kan personer, der ikke er i stand til at foretage fejlfinding af deres fladskærms-tv derhjemme, anmode om reparation uden garanti for ejeren.