Sådan konverteres en JNT til en DOC

Microsoft Windows Journal opretter filer med .jnt-udvidelsen. Desværre vil ikke alle operativsystemer læse og åbne .jnt filer. Af denne og andre grunde kan det være nødvendigt at konvertere en .jnt-fil til en .doc-fil. Det ser ud til at være en vanskelig opgave, men med de rigtige online ressourcer kan du gøre det enkelt og gratis.

Trin 1

Bemærk, hvor din .jnt-fil er placeret på din computer. Du skal bruge disse oplysninger for at uploade dem til konverteringsværktøjet.

Trin 2

Naviger til en online konverter, der understøtter .jnt-filer (se Ressourcer). Du bliver først nødt til at konvertere .jnt-filen til .pdf, før du kan konvertere den til .doc.

Trin 3

Sørg for, at knappen "File" er valgt, og klik på "Browse" for at finde .jnt-filen på din computer. Klik på "Åbn", når du har fundet og valgt filen.

Trin 4

Indtast din e-mailadresse. Dette fungerer som din besked, når din fil er klar til visning.

Trin 5

Hent og download den konverterede fil, nu i .pdf-format.

Trin 6

Naviger til et gratis mediekonverteringswebsted (se Ressourcer).

Trin 7

Vælg "Gennemse" eller "Upload" i det første felt. Der åbnes et felt, der giver dig mulighed for at søge gennem din computer for at finde filen. Søg efter .pdf-versionen af ​​din fil. Når du har fundet og valgt det, skal du klikke på "Åbn".

Trin 8

Vælg "doc" som det format, som du vil konvertere .pdf-filen til.

Indtast din e-mailadresse. Det er her din fil sendes, når konverteringen er afsluttet.