Sådan vinder du kvasar i "Mass Effect"

Elementer, du har brug for

  • 20 point (Quasar med lave indsatser)

  • 200 Credits (High Stakes Quasar)

Quasar er et minispil i “Mass Effect”, der omtrent svarer til Blackjack. Det eneste sted, det kan spilles, er på kasinogulvet i Flux-natklubben, der ligger i den øverste afdeling af citadellet. Målet er at nå en score så tæt på 20 som muligt uden at gå over; Quasar adskiller sig imidlertid fra Blackjack ved, at den bruger en tilfældig talgenerator snarere end at spille kort. Derudover er der ingen modstanders score at konkurrere imod. Udbetalingen for hver runde bestemmes ud fra, hvor tæt du er på nummeret 20 uden at gå over.

Interagere med enhver Quasar-maskine i Flux. Hver maskine er markeret som enten "Low Stakes" eller "High Stakes". Prisen pr. Runde og udbetaling er ti gange større for high stakes-maskinerne. Omkostningerne og udbetalingen for hvert nummer vises, når du interagerer med maskinen.

Tryk på knappen "Afspil kvasar" for at starte et nyt spil. Et tilfældigt genereret nummer vises i området fra en til fem. Du opkræves 20 kreditter eller 200 kreditter, så snart spillet starter afhængigt af den maskine, du valgte. I modsætning til de fleste hasardspil mister du dine penge, uanset om du vinder eller taber. Enhver udbetaling, der er mindre end dit startgebyr, resulterer i et nettotab på kreditter.

Tryk på knappen "Tilføj 1-8" som dit første træk. Dette tilføjer et tilfældigt tal mellem en og otte til din nuværende score. Knappen “Tilføj 4-7” er mindre nyttig tidligt.

Tryk på “Tilføj 1-8” -knappen igen, hvis din nuværende score er 2, 3, 4, 5, 9, 10, 11, 12 eller 16. Indstillingen “Tilføj 4-7” er mere tilbøjelige til at give dig en dårlig placere eller få dig til at bryde efter disse værdier.

Tryk på knappen "Tilføj 4-7", hvis din nuværende score er 6, 7, 8, 13, 14 eller 15. Det mindre tilfældige interval for denne indstilling er mere nyttigt for disse værdier.

Tryk på knappen "Udbetaling", når du er 17 år eller derover. Du kan bruge denne knap, når du først har fået en score på 15 eller 16, men udbetalingen for disse to værdier er mindre end de tabte penge i starten af ​​spillet. Ved 17 er udbetalingen lig med dit adgangsgebyr, så du ender med at bryde lige. Alt over 17 giver flere point end tabt i starten af ​​spillet, hvilket resulterer i en nettogevinst.

Tips

Quasar fungerer kun som et nyt minispil uden noget reelt formål. Kreditter i "Mass Effect" er alt for rigelige, og købmænd har sjældent mange varer, der overgår det, du kan finde gratis på fjender eller i containere. Mængden af ​​optjente kreditter ved at dræbe en enkelt fjende på de senere niveauer og sælge genstande, han taber, overstiger det, der kan opnås ved at spille Quasar i timevis.