Sådan Force Afslut Multiple Mac Apps Samtidigt

Du kender sikkert de forskellige metoder til, hvordan man tvinge til at afslutte apps på Mac nu, men en mindre kendt evne er, at Mac OS gør det muligt for dig at tvinge til at afslutte flere apps på samme tid. Dette kan være et godt trick ved fejlfinding, samt en god måde at hurtigt tvinge et par forskellige apps til at afslutte, hvis du ikke vil have dem åbne mere.

Hvis du f.eks. Vil tvinge til at afslutte både Safari og Chrome samtidigt, kan du det. Eller hvis du har flere Mac-apps, der virker op og sidder fast på 'ikke-svarende' beachball, kan du få dem til at tvinge hver af dem til samme tid.

Sådan Force Afslut flere apps på Mac på samme tid

Du kan tvinge at afslutte flere apps samtidigt på en moderne version af MacOS-systemsoftwaren ved at starte et ekstra trin med den typiske tastetryk for at afbryde apps. Sådan fungerer dette trick:

  1. Hit Command + Option + Escape-tasterne for at kalde vinduet 'Force Quit Applications' som normalt
  2. Klik på en app, som du vil tvinge til at afslutte
  3. Hold nu kommandotasten nede og klik på en anden app, som du vil tvinge til at afslutte
  4. Fortsæt med at holde kommandotasten nede og vælg yderligere Mac-apps, der tvinges til at afslutte. Du kan teknisk vælge dem alle, hvis det ønskes
  5. Klik nu på knappen "Force Quit" som sædvanlig
  6. Du får se et popup-vindue med bekræftelsesvindue, der siger "Vil du tvinge de # valgte apps til at afslutte? Du vil miste eventuelle ikke gemte ændringer. "Bekræft at du vil tvinge at afslutte alle valgte apps ved at klikke på" Force Quit "
  7. Afslut vinduet Afslut Afslutninger ved at lukke det som normalt

Husk, at tvingende afslutte apps typisk ikke gemmer nogen data i appen, der lukkes, og dermed har potentialet til at føre til tab af data fra den app, der tvinges fra. Derfor er tvangsfjernelse af flere apps bedst brugt til fejlfindingsformål og er derfor ikke en rimelig tilgang til simpelthen spændende apps, du vil bare lukke dem som sædvanlig med en standard Quit-procedure.

Brugere kan tvinge til at afslutte to apps, tre apps, fire apps eller mere, det er bare et spørgsmål om, hvor mange du vælger at tvinge til at afslutte. Du kan også bruge Shift-tasten til at vælge flere apps, der skal afslutte, hvis de er sammenhængende med hinanden, ligesom du kan vælge flere sammenhængende objekter i Finder med Shift.

Du kan endda teknisk tvinge afslutte ud af hver åben app med denne tilgang ved blot at vælge dem alle og tvinge dem til at afslutte, men husk at gøre det, der fører til, at apps ikke lukker yndefuldt og uden chance for at gemme. Hvis du selv finder det, vil du gerne bruge dette Automator-trick til at afslutte alle åbne Mac-apps i stedet for, hvilket automatiserer processen og forhindrer dig i at manuelt vælge alle apps.

Uden for at bruge kommandolinjen er dette måske den nemmeste måde at tvinge til at slukke for flere Mac-apps samtidigt og med minimal indsats. Dette er et trick, som jeg har bemærket stort set ingen ved, men det er ret nyttigt i mange situationer, så brug det, når du har brug for det, eller bare fokus på enkelt apps for at tvinge til at stoppe som normalt, hvis det er mere hensigtsmæssigt.