Sådan ændres mail skrifttypestørrelse i Mac OS X

Standard skrifttypestørrelse i Mail-appen til Mac OS X er størrelse 12 for e-mails og meddelelser, der mangler styling, som normalt er de fleste meddelelser, der sendes via e-mail. Hvis du opdager, at skriftstørrelsen er for lille eller endog for stor, vil du være glad for at vide, at ændring af tekststørrelsen af ​​e-mail-meddelelser er ret simpel. Ikke kun kan du ændre skrifttypestørrelsen for selve e-mailindholdet, men også til andre komponenter i en e-mail-meddelelse, herunder afsender, modtagere, emnelinje og endda meddelelseslisten.


Mens vi skal fokusere på at ændre den faktiske skrifttypestørrelse, skal det bemærkes, at brugere også nemt kan ændre skrifttypefamilien eller ansigtet også. Fra et læsbarhedssynspunkt er det den skriftstørrelse, som de fleste brugere måske finder, forbedrer deres Mail app-oplevelse.

Justering af skrifttypestørrelse for postapp i Mac OS X

Dette kan bruges til at justere skrifttypestørrelserne i Mail-appen enten ned eller op, og processen er den samme, uanset hvilken version af OS X der er installeret på Mac'en.

  1. Åbn Mail-appen, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Valgfrit men anbefalet: vælg / åben en e-mail-meddelelse for at se et live preview af den ændrede mail skrifttypestørrelse for
  3. Træk menuen "Mail" ned og vælg "Preferences"
  4. Vælg fanen "Skrift og farver" og juster følgende:
    • Sådan ændrer du e-mail-meddelelsesstørrelse : Ved siden af ​​"Meddelelses skrifttype" skal du klikke på knappen "Vælg" og derefter bruge størrelsesindikatoren til at øge eller formindske skriftstørrelsen - standard er størrelse 12
    • Sådan ændrer du e-mail-indboksliste skrifttypestørrelse: Klik på knappen "Vælg" ved siden af ​​"Meddelelsesliste font" og juster størrelsen som ønsket

  5. Luk ud af Mail-indstillinger, når du er tilfreds med ændringen

En ændring i skriftstørrelsen kan gøre en betydelig forskel i læsbarhed i begge retninger. Dette er især sandt, hvis en brugeres syn ikke er perfekt, eller endda hvis du bare forsøger at undgå øjenlindring og bruger meget tid til at sende og modtage e-mails.

For eksempel er her en mailbesked i Mail app til OS X med standard skrifttypestørrelse:

Og her er den samme email-besked i Mac Mail-appen, med en skriftstørrelse forøget til størrelse 18:

Selvom det kan se for stort ud for nogle brugere, kan det være perfekt for andre, det afhænger virkelig af brugerens præference og skærmens størrelse på displayet i brug. Dette er specifikt for den faktiske Mail-app i OS X, hvilket betyder, at hvis din standard e-mail-klient er indstillet til noget andet eller endda til webmail, skal du tilpasse disse indstillinger separat. For brugere af webmail som Gmail, Yahoo og Hotmail er det typisk tilstrækkeligt at øge browsternes tekststørrelse med en zoom tastetryk.

Dette dækker selvfølgelig Mac-siden af ​​ting, og husk, at iPad- og iPhone-brugere også kan ændre mailtekststørrelsen på iOS for at imødekomme deres præferencer.