iOS 8.1 Beta 2 Udgivet til udviklere

Apple har udgivet iOS 8.1 beta 2 til dem, der er registreret i iOS Developer-programmet. Den seneste bygning ankommer versionen som 12B407 og siges at omfatte fejlrettelser og har forbedringer af det mobile operativsystem.

Brugere, der for øjeblikket kører den første beta af iOS 8.1 på en kompatibel iPhone, iPad, ro iPod touch finder opdateringen tilgængelig via OTA-mekanismen under Indstillinger> Softwareopdatering. Delta opdateringen er forholdsvis lille, der varierer i størrelse fra 50 MB til 80 MB for at installere. Registrerede udviklere kan også finde iOS 8.1b2 IPSW til rådighed til download via iOS Developer Center.


Separat er en ny build af Apple TV-software blevet frigivet, og Xcode 6.1 Golden Master 2 er også tilgængelig for udviklere.

IOS 8.1 forventes at bringe Apple Pay-support til enheder, som understøtter funktionen for mobilbetalinger, og håber også at løse mange igangværende fejl og quirks med de eksisterende iOS 8-udgivelser, der spænder fra nedbrud, wi-fi-problemer, problemer med Bluetooth-forbindelse og tilsyneladende tilfældig dårlig batteriudnyttelse. I øjeblikket har brugere på MacRumors Forums ikke rapporteret om nye funktioner eller ændringer med iOS 8.1 beta 2.

iOS 8.0.2 er den seneste offentligt tilgængelige version af mobiloperativsystemet.