Sådan nummereres et nyhedsbrev

Nyhedsbreve bruges ofte til at fremme kommunikation mellem virksomheder og deres kunder. Interoffice nyhedsbreve er populære i store virksomheder, så medarbejdere i forskellige afdelinger kan lære om deres kollegers igangværende projekter og succeser. At holde disse ugentlige eller endog månedlige publikationer organiseret er en opgave for kommunikationsafdelingen. Mange nyhedsbreve er nummereret og sekventeret på samme måde som aviser. Tildeling af volumen og udgivelsesnummer gør det lettere at arkivere og hente tidligere udgaver af nyhedsbreve.

Tildel et volumenummer til nyhedsbrevet. Dette nummer vil organisere udgivelsen efter år. For eksempel vil alle nyhedsbreve i år 2014, det første år for nyhedsbrevet, blive mærket "bind 1." Problemer, der blev trykt i 2015, bærer betegnelsen "Volume 2" på omslaget.

Giv hvert nyhedsbrev et nummer. Dette unikke nummer repræsenterer kun en version af nyhedsbrevet. For eksempel, hvis nyhedsbrevet udskrives månedligt, vil januar være "nummer 1." Februar 's nyhedsbrev ville være "Udgave 2."

Gentag nummereringssystemet. Når et nyt år begynder, skal du øge lydstyrken med et og mærke januarudgaven som "Udgave 1." Den individuelle publikation vil have et unikt identifikationsnummer, da det er det eneste "nummer 1" for det volumenummer.

Tips

Hvis en ny publikation startes i en anden måned end januar, skal du vælge at mærke de første udgaver af det kalenderår på en af ​​to måder. Start den første publikation med "Udgave 1", eller spring videre, og brug nummeret svarende til den måned, hvor det første nummer kom ud.

Brug nummereringssystemet til at arkivere publikationerne. Indholdet af nyhedsbrevet kan let arkiveres numerisk i en elektronisk database efter volumen og nummer. Hent ligeledes tidligere problemer med dette nummereringssystem. For at se på tidligere nyhedsbreve og artikler, der beskriver projekter og begivenheder i marts måned, skal du åbne hver fil mærket "Udgave nummer 3." Marts er den tredje måned af året, så alle emner skal svare til din forskning.