Sådan overføres en MP4-fil til en iPod Nano

iPod Nanos leveres med en krystalklar skærm, der giver dig mulighed for at se dine yndlingsvideoer, uanset hvor du er. Som standard understøtter iPod Nanos videoer i MP4-format. Men hvis du har videoer i andre formater, såsom AVI eller WMV, kan du konvertere dem til MP4-format og uploade dem til din medieafspiller. Ved hjælp af et gratis videokonverteringsprogram kan du inden for få minutter uploade hjemmevideoer eller downloadede videoer til din iPod Nano og nyde underholdning på farten.

Trin 1

Sørg for, at den video, du vil uploade til din iPod, er i MP4-format. Hvis videoen er i et andet format, skal du konvertere den til MP4 ved hjælp af et videokonverteringsprogram. Hvis du ikke har et videokonverteringsprogram, skal du downloade og installere et gratis program såsom AVC Video Converter eller Prism Video Converter (se begge i afsnittet Ressourcer).

Trin 2

Start dit program, når installationen er afsluttet, og klik på knappen "Tilføj filer" eller "Tilføj video" afhængigt af det program, du bruger. Vælg den video, du vil konvertere fra den mappe, hvor du gemte den, og klik på "Åbn" for at importere den til videokonverteringsprogrammet. Vælg "MP4" i feltet "Outputformat" eller "Profil".

Trin 3

Vælg "640x480" i feltet "Opløsning" eller "størrelse". Indstillingen 640x480 giver dig en skærm med høj opløsning. Vælg "AAC" i sektionen "Audioformat", og vælg "Stereo" eller "2 kanaler" i "Kanaler" -boksen for en afbalanceret venstre og højre output. Vælg den mappe, som du vil gemme videoen i, og klik på "Konverter" eller "Kod". Programmet til videokonvertering konverterer videoen til MP4-format.

Trin 4

Slut din iPod Nano til computeren ved hjælp af USB-kablet, der fulgte med din medieafspiller, og start iTunes. ITunes viser din iPod under "Enheder" i venstre rude.

Trin 5

Klik på menuen "Filer" og klik på "Føj til bibliotek" for at åbne importdialogboksen. Vælg din MP4-video fra den mappe, hvor du gemte den, og klik på "Åbn" for at importere den til iTunes-biblioteket.

Klik på din iPod Nano under "Enheder", og klik på fanen "Film". Klik på afkrydsningsfeltet "Synkroniser film", og klik på afkrydsningsfeltet "Inkluder automatisk". Vælg den MP4-video, du importerede til iTunes-biblioteket, og klik på "Synkroniser." ITunes uploader videoen til din iPod Nano. Når processen er afsluttet, skal du højreklikke på din iPod Nano under "Enheder" og klikke på "Skub ud". Luk iTunes, og frakobl din afspiller fra computeren.