Sådan installeres et Storage Area Network (SAN) (9 trin)

Et opbevaringsnetværk er direkte knyttet til netværket og styres af en integreret processor og software designet til at øge brugernes produktivitet. Installation af et SAN er en fantastisk måde at øge lagerkapaciteten på ethvert virksomhedsnetværk uden at opgradere eller udskifte servere eller andet udstyr. Konfiguration er let, og forbindelser er direkte til netværket. Eksisterende brugerrettigheder og profiler kan hurtigt anvendes, og lagerpladsen kan opdeles i separate diskenheder, eller flere SAN-enheder kan kombineres i en enhed afhængigt af organisationens behov.

Trin 1

Opret et passende lagersted til SAN ved at frigøre rackplads til rackmonterede enheder eller dedikere en solid hylde til desktopenheder.

Trin 2

Installer et batteribackupsystem, og kør et netværkskabel til placeringen af ​​SAN.

Trin 3

Installer SAN-enheden i stativet eller på hylden.

Trin 4

Tilslut netværkspatchkablet til bagsiden af ​​SAN-enheden og netledningen til en batteribeskyttet port på batteribackup-enheden, og tænd enheden.

Trin 5

Lad SAN-enheden starte fem minutter for første gang, og gennemgå eventuelle indikatorlamper på enheden. Se dokumentationen, der fulgte med enheden, for at få en forklaring på de bestemte mønstre eller lys, og hvad de betyder, som vil variere lidt efter mærke og model.

Trin 6

Naviger til IP-adressen eller det delte navn på enheden som angivet i dokumentationen fra enhver computer på netværket.

Trin 7

Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere adgang og indstille lydstyrken på SAN. Hvert mærke og model kræver lidt forskellige procedurer.

Trin 8

Start Windows Stifinder fra enhver tilsluttet computer, og naviger til SAN ved at skrive et "\" efterfulgt af enhedsnavnet eller IP-adressen, og tryk på "Enter" for at se en liste over delte drev på enheden.

Højreklik på et af de delte drev, og klik på "Kort netværksdrev." Gentag for yderligere mapper efter behov.