Sådan udskrives fra en iPod

AirPrint-funktionen til iPod Touch giver dig mulighed for at udskrive filer fra din Apple-enhed til en AirPrint-printer på det samme trådløse netværk. For at drage fordel af dette værktøj skal du have en tredje generation af iPod Touch, der kører iOS 4.2 eller en nyere version. AirPrint-aktiverede printere fås fra en lang række producenter, herunder HP, Canon, Brother og Epson. For at sikre den højeste kvalitetsudskrivningsoplevelse skal du opdatere firmwaren i både iPod Touch og den AirPrint-aktiverede printer til den nyeste version.

Trin 1

Tænd din AirPrint-printer, og sørg for, at den er tilsluttet det samme trådløse netværk som din iPhone.

Trin 2

Åbn appen, der indeholder det dokument, du vil udskrive, og naviger derefter til dokumentet.

Trin 3

Tryk på ikonet, der ligner et stykke papir med en pil op for at få vist mulighederne for at sende filen til et andet program, såsom Besked eller Mail, eller til en printer via AirPrint. Nogle applikationer har en venstre pil for at se disse muligheder.

Trin 4

Tryk på "Udskriv" og derefter på "Printer" på skærmen Printerindstillinger for at få vist en liste over AirPrint-printere, der er tilsluttet det samme trådløse netværk.

Trin 5

Tryk på din AirPrint-printer. Afhængigt af din printer kan der vises yderligere indstillinger for at vælge antallet af kopier, der skal udskrives, dobbeltsidet udskrivning eller et sideområde.

Tryk på "Udskriv" for at udskrive din fil.