Sådan fejlfindes tv-antenneproblemer

Hvis du stadig bruger en antenne til at modtage dine tv-kanaler, ved du frustrerende, det kan være, når du får dårlig modtagelse, og intet ser ud til at løse det. Tv-antenner er notorisk upålidelige og har brug for hyppig omplacering og fejlfinding for at få god modtagelse. Hvis du bemærker, at din modtagelse ikke er så god som den var, eller hvis du bemærker andre problemer med din tv-antenne, er der et par måder at genkende problemet på, så du kan løse det.

Trin 1

Tjek dit tv's modtagelse. Hvis du bemærker, at du har modtagelse, men det er lidt kornet, eller hvis du får noget lydfeedback, skal du muligvis bare placere antenneørene igen. Den mest effektive måde er at pege antennerne mod det nærmeste vindue for at få det bedste billede.

Trin 2

Hvis du bemærker, at dit billede er mere end kornet, men mere snedækket, eller hvis du mister farven fra dit billede, kan du prøve at flytte fjernsynet og antennen til et nyt sted hjemme. Generelt er de øverste etager en bedre placering end kælderen eller første sal.

Trin 3

Hvis du mister billedet helt, skal du kontrollere kablet, der løber fra antennen bag på fjernsynet. Det kan være banket eller løsnet under bevægelsen.

Trin 4

Hvis det billede, du modtager, virker svagt eller ustabilt, kan du prøve at tilføje en forstærker til din antenne. Den kan købes i enhver elektronikbutik og fastgøres simpelthen til antennen for at give et bedre og stærkere billede.

Bemærk hvordan vejret er. Hvis du bruger en antenne, har tjekket alle ovenstående trin og stadig ikke får et godt signal, er der en god chance for, at det skyldes dårligt vejr udenfor. Sne, regn og vind kan alle påvirke din antennes signal negativt, så det er bedst at vente på det, indtil du prøver at justere antennen igen.