Sådan tilføjes mere hukommelse med mit flashdrev

Forøgelse af dit systems RAM kan forbedre computerens ydeevne betydeligt. Windows ReadyBoost giver brugerne mulighed for midlertidigt at øge deres systems hukommelse uden at tilføje fysisk RAM til det indre af deres stationære eller bærbare computere. ReadyBoost bruger disk-cachen på USB-flashdrevet i stedet for på den interne harddisk til at øge systemets ydeevne, da tilfældige disklæsninger er betydeligt hurtigere med flash-hukommelse end med en intern harddisk.

For at opnå den bedste ydelse skal dit USB-drev have mindst en gigabyte i størrelse, og det skal have mindst 512 megabyte diskplads til rådighed.

Trin 1

Klik på "Start" og derefter "Kontrolpanel". Vælg "Kontrolpanel Hjem" i menuen på venstre panel. Klik på "Afspil cd'er eller andre medier automatisk."

Trin 2

Bekræft, at "Brug automatisk afspilning til alle medier og enheder" er markeret. Klik på "Gem".

Trin 3

Indsæt dit flashdrev i en USB-port på din computer. Vælg "Fremskynd mit system ved hjælp af Windows ReadyBoost" fra listen over muligheder.

Trin 4

Klik på "Brug denne enhed" på fanen "ReadyBoost". Skub fanen til venstre eller til højre for henholdsvis at mindske eller øge mængden af ​​diskplads, der skal bruges mod hukommelsen.

Klik på "OK". Windows bruger den reserverede plads på flashdrevet som ekstra hukommelse.