Hvis du tror, ​​at iOS 7 føles langsommere, er det sådan, hvordan du fremskynder det

De fleste brugere er tilfredse med iOS 7-ydeevne, men nogle iPhone- og iPad-ejere har opdaget, at den store opdatering har påvirket deres enheders hastighed. Hvis du har lyst til, at iOS 7 har lavet din hardware langsommere end den var før opdateringen, er der nogle ændringer, du kan gøre, der vil sandsynligvis fremskynde tingene lidt op. Disse tricks vil gøre den største forskel på ældre enhedshardware, der kører iOS 7, så hvis din enhed føles lidt træg efter opdateringen, skal du tage et par øjeblikkelige indstillinger. De første få tricks kan også øge din batterilevetid også ...

Brug "Forøg kontrast" for at eliminere gennemsigtighed og uskarphed

De udbredte transparenter, blurs og fancy overlejringer i hele iOS 7 ser fantastisk ud, men på ældre hardware kan de også gøre enhederne langsommere ved at bruge systemressourcer.

  • Åbn indstillinger og gå til "Generelt" og derefter til "Tilgængelighed"
  • Vælg "Forøg kontrast" og vælg det til ON

Dette gør Notification Center, Control Center, mapper og nogle andre UI-elementer lidt mindre attraktive, da det tager øjet candy væk, fjerner de gennemsigtige effekter og ændrer deres respektive baggrunde til en solid farve. Hvis du opdager nogen form for forsinkelse med at åbne de ovennævnte funktioner, vil du bemærke en god hastighedsforøgelse ved at tænde kontrasten.

Bemærk, at nogle hardware ikke understøtter så mange transparenter til at begynde med, men du kan stadig skifte indstillingen for at reducere den yderligere.

Sluk baggrundsappdatering

Denne funktion gør det muligt for apps at opdatere i baggrunden, og selvom det er praktisk, sænker det også ældre iOS-enheder og er et af de største batteridrænningselementer i iOS 7 med enheder, vi har brugt det på. Så ked af baggrundsappdatering, du har at gå:

  • Fra "Indstillinger" skal du gå til "Generelt" og vælge "Opdatering af baggrundsapplikationer"
  • Skift "Baggrunds App Refresh" til OFF-positionen

Hvis du slår det fra, betyder det, at apps kun opdateres, når de er aktive, hvilket alligevel er den samme adfærd, der eksisterede før iOS 7. Hvis du skifter denne indstilling, har det især en mærkbar indvirkning på iPhone 4-ydeevnen.

Aktivér bevægelsesreduktion

Ligesom de fleste andre øjengods er de snazzy bevægelseseffekter i iOS 7 behagelige at se på, men kan beskatte systemressourcerne lidt. Derved slukkes funktionen, reducerer systembelastningen og kan fremskynde ydeevnen på nogle hardware:

  • Tilbage i Indstillinger, gå over til "General" og derefter til "Accessibility"
  • Vælg "Reducer bevægelse" og vip skiften, så den er tændt

Bemærk, at nogle ældre iPhone- og iPad-modeller ikke engang har denne indstilling tilgængelig for dem, fordi den er slukket som standard. Hvis du ikke ser indstillingen "Reducer bevægelse" i dit tilgængelighedspanel, skyldes det, at det ikke understøttes på din enhed - sandsynligvis af ydeevne.

Tab automatisk opdateringer og downloads

Årsagen til at slukke dette er simpel: Alt, der kører i baggrunden, bruger systemressourcer til at gøre det samme teori bag deaktivering af baggrundsappdatering. Sluk automatisk downloads og opdateringer til alt:

  • Gå til Indstillinger og derefter til "iTunes & App Store"
  • Vælg "Automatisk downloads" og skift alt til OFF

Hvis du slår disse indstillinger fra, skal du manuelt opdatere dine apps via App Store, og du skal også manuelt downloade sange og apps på denne bestemte enhed, hvis du begyndte at downloade de samme apps på andre iOS-enheder. Tre nyttige funktioner, men dem der ikke er svære at leve uden for bedre enhedens ydeevne.

Overvej en komplet gendannelse til fabriksindstillinger

Lidt ekstremt, men nogle gange kan du øge ydeevnen på stort set enhver iPhone, iPad eller iPod touch ved blot at rydde alt og nulstille det til fabriksindstillingerne. Sørg for at sikkerhedskopiere din enhed, før du gør dette, og så kan du gendanne fra en backup, når den er færdig, eller bare starte med en ren skifer.

Det er ganske vist en smerte bagud, men der er en lang historie med positive rapporter lige siden de tidlige dage iOS (og OS X eller Windows for den sags skyld ...) at tørre alt ud og rense installationen af ​​et operativsystem.

I ekstreme tilfælde kan dette løse nogle dvale præstationsproblemer, men for de fleste brugere vil vi ikke anbefale det simpelthen fordi det er en gener.

Opdatering til iOS 7.1 (eller hvad som helst), når den kommer

iOS 7 er en vigtig opdatering, og der er nogle fejl og ydeevne problemer, der sendes med den første udgivelse. Derfor anbefaler vi, at nogle brugere holder af med den første 7, 0-udgivelse, da historien har længe oplyst os om, at indledende udgivelser af større opdateringer ofte er buggy og kan påvirke ydeevnen på en negativ måde. Uanset om du venter på at opdatere eller ej, skal du være sikker på at springe på iOS-opdateringsudgivelserne, når de kommer ud, da det næsten helt sikkert indeholder betydelige forbedringer og fejlrettelser, der raffinerer iOS 7-oplevelsen betydeligt.